Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

air maxy

Syrians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No za to te to kurwa są idealne. Do rurek.

Zajebiste ja tez takie na wiosne kupie . Ale te co dal zalozyciel niedosc ze fejki to chujowe

signature5y.png

Opublikowano

no to jak takie chujowe to dajcie cos ciekawszego i oryginalnego, bo na razie tez chujowe podaliscie, zamszowe buty...na dodatek te kolorki

Opublikowano

no to jak takie chujowe to dajcie cos ciekawszego i oryginalnego, bo na razie tez chujowe podaliscie, zamszowe buty...na dodatek te kolorki

te zamszowe lepsze niż ten shit.

Opublikowano

Każdemu podoba się coś innego, więc nie wiem czy warto słuchać opinii innych. Ja radziłbym Ci wpaść do jakiegoś centrum handlowego i zobaczyć je na własne oczy, przymierzyć, zobaczyć czy pasują i ewentualnie kupić.

Opublikowano

Każdemu podoba się coś innego, więc nie wiem czy warto słuchać opinii innych. Ja radziłbym Ci wpaść do jakiegoś centrum handlowego i zobaczyć je na własne oczy, przymierzyć, zobaczyć czy pasują i ewentualnie kupić.

W centrach handlowych to lipa jest, 3-5 par air maxów i koniec. Lepiej poszperać na Sklepach online.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W centrach handlowych to lipa jest, 3-5 par air maxów i koniec. Lepiej poszperać na Sklepach online.

Zależy gdzie mieszkasz, ja mieszkam ~45km od Warszawy i wybór jest duży, zależy też w jakich centrach. U mnie w mieście też jest małe centrum, ale to nie to samo.

@Edit Jednak źle się wyraziłem, chodziło mi bardziej o centra handlowe, ponieważ w jednym masz wybór, a w drugim mały, albo wcale.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...