Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2]SMERF-CRAFT - oaza spokoju dla graczy![Survival+Frakcje][Miła administracja]

Peter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1sLZwm0.png

INFORMACJE

IP serwera: smerfcraft.maxcraft.pl

Sloty: 50

Rodzaj: Survival + Gildie

White-List: Nie

PvP: Tak

Nether: Tak

Premium: Nie

Zwierzęta: Tak

Potwory: Tak

Wersja: !!1.7.2!!

ADMINISTRACJA

Właściciel:

Radowity

PROfilipPRO

Technik:

Pawloczenko9

Administrator:

MMathew

Moderator:

DrPeter

TheVolume

Techuuu

OPIS SERWERA

Witam, chciałbym zaprezentować serwer SMERF-CRAFT. Serwer nigdzie indziej nie spotykany, administracja na prawdę przemiła, można pogadać, pożartować i również reagują szybko na zgłoszenia o cheaterach. Gracze są pomocni i przyjacielscy. Jak wiadomo na serwerze są frakcje(gildie) do których można dołączyć, lecz na to musi się zgodzić 'szef' takiej frakcji, z tym raczej nie będzie problemu bo jak wcześniej wspomniałem gracze są przyjacielscy. Serwer ma swój klimat, nazywam ten serwer 'oazą spokoju', spawn ma ciepłe kolory i jest naprawdę milutki. Serwer w sam raz na zimowe wieczory.

EVENTY!

Na serwerze jest organizowana masa różnych eventów, od rzucania expa po śpiewanie. Codziennie jest robiony jakiś event przez administrację, czasami gracze sobie też organizują eventy, co jest fajne i cieszy administrację serwera. Również pomyślano o rozrywce dzięki której gracze mogą oderwać się od rutynowych zajęć, mianowicie /warp parkour, jest tam pięć różnych torów zaczynając od najłatwiejszego do najtrudniejszego, oczywiście za przejście danego toru jest nagroda w różnych postaciach.

SERWER MA ZAKUPIONĄ REKLAMĘ

NAJLEPSZY SERWER NA ZIMOWE WIECZORY I NIE TYLKO! ZAPRASZAM!

IP: smerfcraft.maxc.pl

aLPLZw3.jpg

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ciągle się rozwija, organizowanych jest dużo eventów.

Administracja pomaga w rozwiązywaniu problemów i nie jest obojętna na potrzeby graczy.

Zapraszam również na serwerowy kanał ts3.

Serwer:

public-ts3.pl

Kanał:

[VIP.3] Smerf-Craft

HB5fLf7.png

Opublikowano

Serwer zajebisty polecam :) ... Świetne eventy i admini, zawsze miła atmosfera.

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Server jest spoczko, naprawdę polecam i zapraszam!

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo obiecująco. Ciekawe opisy. Czekałam na coś takiego. Jak wystartuje nie odmówię Sobie na niego wbić. Serdecznie polecam. :)

Nowicjusz
Opublikowano

Dawno na takim serwerze nie grałem! Polecam i zapraszam wszystkich zapalonych graczy ! :PPP

Opublikowano

Administracja bardzo doświadczona, dobre pluginy i świetny serwer.

Polecam.

Opublikowano

Dawno nie grałem w majnekrafta i szczerze polecam tego serwa ;d Jest nawet w miare luda, ogarnieta administracja.

Tylko wbijać i grać :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Z tego co widzę serwer został zaktualizowany pod wersje 1.7.2. Doszło troszkę nowości i jeszcze przyjemniej się gra. 0 lagów administracja bardzo w porządku. Zapraszam na serwer. :P

Opublikowano

NIENAWIDZĘ gdy serwer pisze, że jest "Najlepszy w Polsce". NIE, nie jesteście najlepsi w Polsce.

Powiem tylko, że serwer jest bardzo niedopracowany. Można go jeszcze "podrasować" i będzie git.

Opublikowano

Skoro macie serwer 1.7.2, to zmieńcie na 1.7.2, a nie w tytule macie 1.6.4.

Radzę czytać uważnie. ;)

aLPLZw3.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, ogarnięta administracja, bez lagów, świetnie się gra, polecam gorąco.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...