Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2]SMERF-CRAFT - oaza spokoju dla graczy![Survival+Frakcje][Miła administracja]

Peter.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co napisałeś wyżej RAMBO, to chyba Cie poebaobao, że trzeba czekać na logowanie po 1.5 m, chyba, że masz internet z przełomu xx wieku.

Co do tego czy przekupiene są posty, no na pewno, po 100 zl na konto im właśnie płace.

Sprawy na skype, no i co z tego? Mamy tak wygodnie i tak będzie.

Pewnie masz żal do świata, że nie dostałeś jakieś rangi, przykre.

A ja Ci powiem

Bede chodził jak champion i mówil jak champion!

Opublikowano

To co napisałeś wyżej RAMBO, to chyba Cie poebaobao, że trzeba czekać na logowanie po 1.5 m, chyba, że masz internet z przełomu xx wieku.

Co do tego czy przekupiene są posty, no na pewno, po 100 zl na konto im właśnie płace.

Sprawy na skype, no i co z tego? Mamy tak wygodnie i tak będzie.

Pewnie masz żal do świata, że nie dostałeś jakieś rangi, przykre.

A ja Ci powiem

Bede chodził jak champion i mówil jak champion!

No dobra może z 1.5 się NORMALNIE pomyliłem, bo wtedy pobierałem gre, ale u mnie od razu logowało-też przy pobieraniu.

Jeśli chodzi o skype-nie pomyślałeś, że nie all mają skype?

A jeśli chodzi o range, to ty chyba śmieszny jesteś, że ja na takim "gównie" chce jakąś range.

A jeśli chodzi kto ma coś nie tego to.. ja nie pisze najpierw ze został dodany sklep do serwera, a pozniej jakbym był inną osobą odpisuje "z tego co mi wiadomo dodaliście sklep..." Ty myslisz, że się ktoś nabierze, że to inna osoba?

Opublikowano

No dobra może z 1.5 się NORMALNIE pomyliłem, bo wtedy pobierałem gre, ale u mnie od razu logowało-też przy pobieraniu.

Jeśli chodzi o skype-nie pomyślałeś, że nie all mają skype?

A jeśli chodzi o range, to ty chyba śmieszny jesteś, że ja na takim "gównie" chce jakąś range.

A jeśli chodzi kto ma coś nie tego to.. ja nie pisze najpierw ze został dodany sklep do serwera, a pozniej jakbym był inną osobą odpisuje "z tego co mi wiadomo dodaliście sklep..." Ty myslisz, że się ktoś nabierze, że to inna osoba?

No to jak sie pomyliles, to nie wypisuj bzdur misiaczku, na serwerze tez sprzedajemy rangi, i na gg, a nie dlugo forum dojdzie.

A proszę mi nie obrażac serwera, bo gówno to Ty jesteś. Piątka

+ automatyczny sklep bedzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...