Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działajacy hack na METiN2 PL

meczetka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już od kilku dni szukam działającego haka korzystałem z Metin2Mod_Launch.exe ( nazwa pliku [www.fisierulmeu.ro] Metin2Mod_PL_14122013.exe ) zielony jestem w tym może ktoś podać podobny haka który zawiera fish bota , pelerynki , wykrywasz Gm i speed haka.

Z niecierpliwością czekam i z góry dzięki :))

Opublikowano

zrobiłem tak jak kazali wypakowałem go folderu z grą a mimo to nic nie działa czy te linki są dobre ? czy coś z kopem mi się dzieje ?

Opublikowano

zrobiłem tak jak kazali wypakowałem go folderu z grą a mimo to nic nie działa czy te linki są dobre ? czy coś z kopem mi się dzieje ?

Musisz wypakowac do spatchowanego clienta jeśli tego nie zrobiłeś.

Opublikowano

COŚ robisz źle i tyle. Ale w sumie to dobrze, to bez sensu jak totalne żółtodzioby bawią się w cheatowanie, a nie mają zielonego pojęcia co gdzie i jak jest porobione. Podany link jest dobry, przeczytaj dokładnie instrukcję, albo idź na informatykę do szkoły się czegoś nauczyć. (Painta tam się uczą bodajże :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...