Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie EQ do mojej postaci?

PiccoloFWK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

3 dni temu zaczołem grać, gram sobie gościem który ma: staff / latanie / mentor: superman / ice (myślałem zrobić cos na kształt maga z innej galaktyki...) oraz mam problem :/ a mianowicie postać dość często pada bijąc potworki + nie jestem zbyt obeznany w mmo tego typu i nie dokonca wiem jakie bony w eq sa dla mnie (chciałem zrobić postac pod dmg) są najwazniejsze, jak rozwinąć drzewko umiejętności żeby to miało ręce i nogi ? oraz jak to tutaj wygląda z pvp bo to jest dla mnie czarna magia :D

Prosze o odpowiedz :)

Opublikowano

build na ice dps'a musisz sobie poszukac na youtubie - tak bedzie najlepiej, najszybciej i najpewniej :) najlepiej sprawdz kilka i wybierz ten ktory Ci najbardziej odpowiada.

skill pointy rozdawaj w bron ktorej uzywasz, potem might, precission, critical attack chance i critical attack damage

jezeli postac pada bijac mob'y to musisz albo poczekac az dostaniesz lepsza zbroje (w sensie gdzies Ci 'dropnie'), albo jezeli masz juz 30lvl powinienes zainwestowac w zbroje za mark of triumph (T1/T2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...