Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] JAKI TYP SERWERA WYBRAĆ !?

xNice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drodzy użytkownicy MPC.

W dzisiejszym temacie składam się do was z pytaniem

Jakie Serwery Wybrać aby serwerownia cieszyła się dużą popularnością

Chodzi mi o to abyście podpowiedzieli mi co mam wykonać

tzn . Abyście powiedzieli jakie typy musiały by tam być aby zachęcić Ciebie do rozgrywki na serwerze.

Niżej napisze kilka pomysłów oczywiście każdy może je podważyć lub napisać coś bardziej interesującego.

Przykłady:

+ Serwer PVP (Areny Hard pvp , standard pvp , bow pvp itp)

+ Serwer Survival + Życia (HardSurvival) (Survival na którym mamy ilość żyć , po utracie zyć dostajemy bana na np. 3 dni , życia można dodawać , max żyć to 10.)

+ Serwer Hardcore (Nie muszę chyba tłumaczyć . Serwer na którym po śmierci dostajemy bana na np .3 dni)

+ Serwer Survival + Gildie (Survival oraz gildie)

Nie jestem fanem mini-games więc raczej nie będę chciał stworzyć takiego serwera , chyba że pomysł jest na prawdę dobry i może mi się spodobać.

PS: Planuje zrobić sieć serwerów więc proszę napisać kilka typów . :)

Pozdrawiam xNice.

Chcesz pogadać ze mną!? Jak tak to TS: ts3.polserw.pl:1234

Opublikowano

PvP, 4Fun, Rpg mógłbyś zrobić. Mianowicie serwer z pluginami na questy, lvle itp. Kolejny plugin na lvl przed nickiem. I jakieś atrakcje mógłbyś dodać np. Parkury. Wprowadzić walute na serwerze za którą można kupywać coś itp. Mi by się taki serwer bardzo spodobał i bym zagrał ;).

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

PvP, 4Fun, Rpg mógłbyś zrobić. Mianowicie serwer z pluginami na questy, lvle itp. Kolejny plugin na lvl przed nickiem. I jakieś atrakcje mógłbyś dodać np. Parkury. Wprowadzić walute na serwerze za którą można kupywać coś itp. Mi by się taki serwer bardzo spodobał i bym zagrał ;).

Fajne pomysły :)

Jak coś zapraszam na skype

xnice. (Lokalizacja Niemcy) i możemy popisać na skype o tym pomyśle opowiesz mi coś więcej o tym itp :))

Opublikowano

@up Prosiłem o kilka propozycji :)

Opublikowano

Polecam typ: SkyWars ponieważ są tylko 2 takie serwery w Polsce i dużo ludzi na nich gra.
Szybko by osiągnął popularność wśród graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...