Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting odpowiedni na moje potrzeby wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, otóż chcę razem z kolegami chcę założyć serwer i zagrać na mapie Other Planet Survival. Problem w tym, że nie wiem jaki hosting wybrać, żeby wczytać tą mapę z komputera. Zastanawiam się nad 2 hostingami: Pukawką i Craftservem.

Proszę od odpowiedź

P.S- Tak z 5 slotów starczy, żeby móc od razu na pare miesięcy

Opublikowano

Ile slotów, Jakie Pluginy, Duża mapa, jaki limit Kasiorki?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Craftserve oferują dobre serwery oraz łatwą obsługę panelu jednak mają swoją cenę . Jak dla mnie pukawka nie jest dobrym hostingiem ale to już twój wybór.

PS: Polecam ci fiberhost

http://fiberhost.pl/

od kiedy to craftserve ma dobre serwery? Craftserve to najgorszy hosting. Miałem tam serw 40 slotów, lagi ****. A serwer czasem się wyłączał bez powodu. Najlepszy hosting według mnie to FireHosting.pl

Sprawdź naszą ofertę na CraftHost.pl, możesz zamówić darmowy 24 godzinny serwer testowy i osobiście sprawdzić czy nasz hosting Ci odpowiada :)

nie ufam im bo w każdym temacie piszą to samo, jakiś spambot.
Opublikowano

craftserve to najlepszy hosting i przy tym był 1 hostingiem w polsce a cala reszta tych "hostingow" to zwykli naciagacze ktorzy nie oferują dobrych serwerów

takie opinie o craftserve wystawiają tylko dzieci, bo im się podobają kolorki na ich stronie. A od innych hostingów nigdy nie brali.

craftserve to najlepszy hosting i przy tym był 1 hostingiem w polsce a cala reszta tych "hostingow" to zwykli naciagacze ktorzy nie oferują dobrych serwerów

Craftserve jest pierwszym hostingiem w polsce, dużo w reklamę zainwestował. Teraz tylko jak najwięcej kasy chcą przetrzepać, a na jakości im nie zależy, bo dziecki i tak nie zauważą.

Większość dzieci grających w minecraft myśli że jak serwer laguje to im fps'y spadną.

Opublikowano

Witam. Z początku powiem, że nie wiem jaki hosting jest najlepszy bo nie przeprowadzałem analiz ale może...

Mniejsza z tym. Ja osobiście korzystam z usług hostingu PixelTeam, który spełnia moje oczekiwania :)

Jeżeli mam jakikolwiek problem to piszę do technika, a on praktycznie zaraz odpisuje mi z rozwiązanym problemem co mnie bardzo zadowala.

Nie ma hostingu, który jest idealny. Każdy ma swoje wady i zalety, które w miare potrzeb trzeba rozpatrzeć.

Tak jak koledzy wyżej napisali, że jeżeli potrzebny ci kilku slotowy serwer to chyba* najbadziej będzie odpowiedni craftserver ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym tam zapłacił więcej ,ale cieszył mniejszymi lagami lub ich brakiem. Ja polecam CraftSerw

Po poprawnej angielszczyźnie można poznać wiek użytkownika. Prawdopodobnie nie korzystałeś z innych hostingów.

Opublikowano

Nie polecam Tej oferty, lagi straszne. Nie mają także polskiej lokalizacji, tylko we francji serwery.

Ależ kolego aktualnie serwery CHEST kosztują 2,99 i są stawiane w POLSCE :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...