Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne sprawy z zasilaczem

Rzary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z góry przepraszam, że robię już drugi temat z tym zasilaczem, ale w tamtym musiałbym wszystko od nowa pisać, co nie będzie miało żadnego sensu. Opiszę to w jednym temacie.

Więc przejdźmy do rzeczy. Moim wcześniejszym tematem jest:

http://www.mpcforum.pl/topic/1138852-uszkodzony-zasilacz/

Ten problem występuje nadal, lecz kiedy lekko odsunę wtyczkę 24 pin to wentylator od zasilacza zaczyna się kręcić, a od procesora i karty nie działa. Poruszę jeszcze tą wtyczką to inne wentylatory działają, ale wydają dziwne dźwięki. Z mobo nic nie jest, bo na innym zasilaczu działa wszystko normalnie.

Podłączyłem vs-450 do starego komputera (20 pin itp, itd) to zasilacz się uruchamia normalnie, nic nie piszczy, ani nic. Kiedy podłącze to swojego komputera to nie działa wcale. Nie wiem co mam robić. Zasilacz dziala, ale nie działa. Sklep narazie nie odpisał. Jakieś sugestie co mogę jeszcze z tym zrobić?

Opublikowano

To jak powiesz, że Modecom fell 400 działa mi w komputerze w którym vs-450 nie działa? :)

Bardzo mocny panczlajn 2014 roku, myślę, że po tym poście już ten osobnik nigdy nie zajrzy na forum i usunie swoje konto, a tak naprawdę to nie chce mi się już pisać instrukcji co masz zrobić, lecz polecam Ci zamoczyć go w dwupierdzianie kapustnym może coś pomoże : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...