Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak spolszczyc Essentials.

Zupers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w dzisiejszym tutorialu pokaże wam jak spolszczyc Essentials.

1.Wgrywamy plugin Essentials na nasz serwer.

2.Wchodzimy do plugins/Essentials

3.Otwieramy config.yml

4.Szukamy linijki '#locale' usuwamy '#'

5.Zmieniamy en_US na pl_PL

W takim razie to juz wszystko, jezeli wam pomoglem dajcie like a jezeli nie, nie.

giphy.gif

Opublikowano

Daj przed tematem [MiniTuT] coś w tym stylu bo myślałem że pytasz ;3

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie na pl_PL tylko na pl

Nie wprowadzaj ludzi w błąd..

Pozdrawiam,

SKmedix

To ty niewprowadzaj w blad radzisz zle a pozniej leci na mnie, mi wszysko dziala a twoj sposob jest do d*** !

giphy.gif

Opublikowano

Nie na pl_PL tylko na pl

Nie wprowadzaj ludzi w błąd..

Pozdrawiam,

SKmedix

Działa tak i tak... Ty nie wiesz to nie wprowadzaj w błąd.

Opublikowano

To ty niewprowadzaj w blad radzisz zle a pozniej leci na mnie, mi wszysko dziala a twoj sposob jest do d*** !

odezwał sie wielki pluginowiec co robi 50 tematów jaki to plugin jak to zrobić, niby masz 18 lat. jesteś skończonym pi3rdolonym 9 latkiem, uważaj, bo na dobre ci to nie wyjdzie, masz niby 2 serwery, w co wątpie, mieć możesz lecz GÓWNO jak pluginów nie ogarniasz.

możecie mnie banować ale ja tylko mówie prawde, o tym dziecku. pozdrawiam, każdą krytyke przyjmuje

jesli chcesz sie wyzywać, zapraszam na ts, napisz mi tylko tu lub na pw, clownfishem mnie nie przechytrzysz, jestem mądrzejszy niż myślisz. ;)

pozdrawiam Kacper.

ps. to nie flame tylko prawda

ps2. jeśli będziesz sie cieszył, że mam bana na tydzień, 3 dni to lepiej wyjdź i nie bądz jak piz.da

ps3. jeśli dostane bana, przyjme go

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

odezwał sie wielki pluginowiec co robi 50 tematów jaki to plugin jak to zrobić, niby masz 18 lat. jesteś skończonym pi3rdolonym 9 latkiem, uważaj, bo na dobre ci to nie wyjdzie, masz niby 2 serwery, w co wątpie, mieć możesz lecz GÓWNO jak pluginów nie ogarniasz.

możecie mnie banować ale ja tylko mówie prawde, o tym dziecku. pozdrawiam, każdą krytyke przyjmuje

jesli chcesz sie wyzywać, zapraszam na ts, napisz mi tylko tu lub na pw, clownfishem mnie nie przechytrzysz, jestem mądrzejszy niż myślisz. ;)

pozdrawiam Kacper.

ps. to nie flame tylko prawda

ps2. jeśli będziesz sie cieszył, że mam bana na tydzień, 3 dni to lepiej wyjdź i nie bądz jak piz.da

ps3. jeśli dostane bana, przyjme go

Trochę się zgadzam (Zupers nabija posty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...