Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzący tryb 6vs6. Hexakill

DyeRek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6 mid ad carry i kończycie w 10 minucie gre :p

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

ja bym tutaj zaczal inaczej Kombinowac Mety :)

Jungle ,

Top support z AP

Bot Adc z Supportem

i mid jakis off tank :P

Opublikowano

Pownni stworzyc taki mod ze wielka mapa i po 25 osob, 25x25 TO BY BYL ROZPIERDOL, Na przyklad na srodku taka jedna DUZA Linia i Teamfighty ! Makto, to by bylo piekne :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mod 25v25 by nieywpalił ze względu na ... ultimate i skille niektórych postaci. Pomyśl w jednym momencie 2x ulti Amumu, Sejuani, Kennen, Fiddle, Ashe, Ez, Jinx, Draven i wiele innych takich ultów. Za mocno by to obciążało komputer. A tryb 6v6 uważam za słaby... Póki Riot nie doda żadnej nowej mapy nie dodawał bym żadnych trybów. Od 2011 dodano JEDNĄ nową mapę... Jest nią Crystal Scar. Nie liczę remake Twisted Treeline i The Proving Grounds. Były wtedy 2 tryby :5v5 i 3v3... A to 6v6 odejdzie w zapomnienie jak Dominion :<

Opublikowano

6v6 bedzie fajne jak zrobia do niej specjalna mape. Osobiscie cieszylbym sie gdyby 6v6 zrobilo soe popularniejsze od 5v5

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Pownni stworzyc taki mod ze wielka mapa i po 25 osob, 25x25 TO BY BYL ROZPIERDOL, Na przyklad na srodku taka jedna DUZA Linia i Teamfighty ! Makto, to by bylo piekne :D

I komputer z 4x GTX Titanem by z 1500 FPS stało się 1 xD

Opublikowano

6 na 6 oczywiście pozytywne, nowe mety, nowe combosy i inne. Ciekawi mnie jak będzie po polsku hexakill. Pewnie na normala wejdzie na chwilę i zniknie.

BTW. Czekam na snowdown i One for all

928011413476457403957.png

Pasjonat
Opublikowano

6 na 6 oczywiście pozytywne, nowe mety, nowe combosy i inne. Ciekawi mnie jak będzie po polsku hexakill. Pewnie na normala wejdzie na chwilę i zniknie.

BTW. Czekam na snowdown i One for all

Hexakill- sześć trupów ?

Btw kiedy to w końcu wyjdzie z pbe?

.

Opublikowano

Zamiast sześć trupów /hexakill , powinni zrobic "you are god!!/jesteś bogiem!!" z boskim akcentem ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

mety :

2 top, 1 mid, 2 bot, 1 jung

2 top - tank z supportem ap

2 bot - jak na 5 vs 5 adc + supp

1 mid - ap

jung - po prostu mocne ganki

:)

Hello there.

Opublikowano

Wg. mnie bd fajny tryb, zawsze chciałem pograć niestandardowe mecze jak np 6x6 lub 8x8 xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...