Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi] [PvP] ErionMT2

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dorob sieci na hamaku, bo wszystkie pelne ;)

sieci dorobione

hmm nwm co sie stalo ze serwer off w maszynie nic nie pisze ; / ale ok jak cos juz online :-)

Serwer fajny już mam full biżu na 105

minusem jest to, że Erion ma wyrąbane i śpi zamiast ogarnąć serwa albo jakies rekru zrobić..

@Edit Erion siedzi w sieci Novartis nie sądze, że to przypadek..

yy to ze siedze w sieci novartis to co ? w kazdym serwerze hamachi jestem ? nie moge sobie pograc tez na innych serwerach ? ;p

Dorob sieci na hamaku, bo wszystkie pelne ;)

sieci dorobione

hmm nwm co sie stalo ze serwer off w maszynie nic nie pisze ; / ale ok jak cos juz online :-)

8999514546913221016689.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

server off jak sie loguje to wyrzuca mnie do wybotu channel . A wam dziala?

sory nie mialem neta ! juz serwer on zaniedlugo event OX !

zapraszam do gry ;] jak sie zalogowac dalej nie mozesz pisz na forum bedzie latwiej rozwiazac problem

Opublikowano

Erionek, PW :D

Polecam serwer!

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Client Majsterze. Zaznacz że clienta ja zrobiłem bo inaczej pogadamy :P

w kliencie masz zaznaczone ze robiles klienta xdd

chociaz juz wiekszosc z tego edytowalem xD

Erionek, PW :D

Polecam serwer!

juz odpisalem xD pisz hamachi jak cos :]

Zapraszam na serwa ;p

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administratora, widać jak się zachowuje, prezentuje w ten sposób swój szacunek do graczy jak i swoje wypowiedzi.

Przekleństwami w stronę graczy daleko nie zajedziesz a jeżeli chcesz być taki "Oh, ah, pro" administrator - Chodź nigdy takiego nie widziałem zacznij pisać z głową oraz nie używaj przekleństw w przy graczach. Tyle ode mnie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administratora, widać jak się zachowuje, prezentuje w ten sposób swój szacunek do graczy jak i swoje wypowiedzi.

Przekleństwami w stronę graczy daleko nie zajedziesz a jeżeli chcesz być taki "Oh, ah, pro" administrator - Chodź nigdy takiego nie widziałem zacznij pisać z głową oraz nie używaj przekleństw w przy graczach. Tyle ode mnie pozdrawiam.

Czlowieku jak bede chcial to bede przeklinal przeciez nikt mi nie zabroni tylko dlatego ze jestem adminem... juz taki jestem i nikt ani nic tego nie zmieni ;]

kto powiedzial ze chce byc ja kto ujales "Oh, ah, pro administrator" xD

Opublikowano

Wszystko ok, z wyjątkiem ulepów, których trochę trzeba nadropić, mimo że to serwer pvp :ninja:

; )

Opublikowano

Wszystko ok, z wyjątkiem ulepów, których trochę trzeba nadropić, mimo że to serwer pvp :ninja:

no tak z ulepkami trzeba troche sie nameczyc i to raczej lepiej bo tak to byscie zrobili wszystko w kilka min i nie mielibyscie co robic oprocz eventow :)

Zapraszam ;]

Opublikowano

Kiedy serwer będzie on?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Czlowieku jak bede chcial to bede przeklinal przeciez nikt mi nie zabroni tylko dlatego ze jestem adminem... juz taki jestem i nikt ani nic tego nie zmieni ;]

kto powiedzial ze chce byc ja kto ujales "Oh, ah, pro administrator" xD

Quentis. ma racje. Powinieneś zachować kulture chociaż na mpc gdyż mpc to nie podwórko i nie obowiązuje tu łacina. Powinni za to karać :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Quentis. ma racje. Powinieneś zachować kulture chociaż na mpc gdyż mpc to nie podwórko i nie obowiązuje tu łacina. Powinni za to karać :)

Odezwal sie najbardziej kulturalny czlowiek na swiecie :D no coz ja nie zmienie tego jak pisze peszek ;] tyle ode mnie...

dzis event ox 3x

Opublikowano

Troszku beczka pouczacie eriona jak ma się zachowywać a zapewne wy się zachowujecie nie lepiej ;)

No niestety najczesciej tak jest ale takie zycie czy to moja wina ? kazdy ma wlasny charakter itd ale uznaje ten temat za zamkniety ;p

Zezwalam na brak generatora, jednak proszę dodać skan klienta własnym antywirusem.

Czas do 17.

Prosze tutaj jest skan sory za spoznienie:

okl0.jpg

Zapraszam do gry serwer online !

Opublikowano

Właśnie jak z serwerem? Ciągle ON? Bo chętnie bym wbił.; pp

Opublikowano

Tak, serwer jest ON. Na serwerze przebywa do 20 graczy ;)

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Polecacie serwer? Chyba pustki c'nie?

ym? ;p

Serwer ON? :) Bo jakoś na Hamachi ciężko od kogoś się dowiedzieć..

serwer ciagle jest online !

Właśnie jak z serwerem? Ciągle ON? Bo chętnie bym wbił.; pp

ONLINE ;p

Tak, serwer jest ON. Na serwerze przebywa do 20 graczy ;)

;]]

Niestety reje mi nie działa.. nie otwiera strony. Ma ktoś konto niepotrzebne? :P

jak nie dziala normalnie dziala 25.214.17.247 jak masz problem napisz do mnie na pw jak bede odpisze bo narazie ide ;

Opublikowano

Nie polecam, admin ma w d..., aby zrobić launchera, pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...