Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można bić z mountów?

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio jak grałem to nie było takiej możliwości.Podobno jest w planach dodanie takiej opcji.

=========================================================================================

Opublikowano

Myślę, że bicie z mountów to by była bajka ;]

Co by ci to dalo ? Przeciez system walki jest tutaj ty vs mob a nie cale spoty. To wolisz walic 30 sekund z mounta w 1 moba czy wolisz walnac 3 skile w moba w ciagu 5 sekund i bic kolejnego ?

Jak dodadza taka mozliwosc to gra nie bedzie szla w dobrym kierunku

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Co by ci to dalo ? Przeciez system walki jest tutaj ty vs mob a nie cale spoty. To wolisz walic 30 sekund z mounta w 1 moba czy wolisz walnac 3 skile w moba w ciagu 5 sekund i bic kolejnego ?

Jak dodadza taka mozliwosc to gra nie bedzie szla w dobrym kierunku

Ja mam jeszcze nadzieję, że dodadzą możliwość bicia większej ilości mobów naraz.

Opublikowano

Ja mam jeszcze nadzieję, że dodadzą możliwość bicia większej ilości mobów naraz.

Masz klasy ze skilami AoE np. Priest czy mag czy tank :) podlatujesz i bijesz pare mobow naraz ;)

Ludzie kurwa to nie jest METIN2 o.O Kilejne pytanie z serii Metin2 ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Och, źle się wyraziłam. To znaczy wiem, że są AoE, ale w porównaniu do innych gier jest ich mało. Ale oczywiście lepiej, żeby tego nie było tak dużo, niż żeby robili z tego metka 2.

Opublikowano

nie można bić, lecz ktoś coś wspominał, że będzie taka możliwość ;p 

nie można, lecz ktoś coś wspominał, że będzie to dodane, lecz to jest nie potrzebne, np po co magowi np bicie z konia ?? 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...