Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

N3J0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam dziwną sytuacje w grze (Nostale) , jakiś typek chciał kupic konto moje ;d
podałem mu hasło login na strone to .... po jakimś czasie ten ktoś się rozmyślił wieć zmieniłem hasło
na inne .. po kilku godzinach gdy chciałem się zalogować to już nie mogłem bo hasło było zmienione
i najlepsze jest to ze nie moge emial przywrócic na te moje gdyś jest innego użytkownika

na tym emailu mam fb i inne gry więc email jest aktywny :)
Prosze o pomoc .. z góry dziękuję :)

Opublikowano

Pozwole sobie tu zacytowac, jakze trafny tekst Alberta Einsteina: "Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka".

Konto mozesz odzyskac przez kontakt na IRCu lub przez support, w co i tak watpie ze odzyskasz.

Dla twojej wiadomosci, jak ktos ci juz zmieni email to masz (nieoficjalnie) po koncie.

Opublikowano

No tak.. ale jest takie coś jak ! masz 7 dni na cofniecie email ! coś w tym stylu
to dlaczego nie moge cofnąć

Opublikowano

Nie, nie, nie. Po pierwsze zasady interpunkcji miałam już w podstawówce, a ty?
Po drugie. Jest kilka opcji. Pierwsza jest taka, że to hasło co masz do gry, miałeś także na e-mailu, zmienił więc hasło na e-mailu i teraz ma twoje konto i twój e-mail.
Po trzecie, suppor NIE ODDA ci konta, i jak do nich napiszesz to okażesz się jeszcze większym kretynem niż już jesteś. Handlowanie kontami jest zabronione, chyba, że chcesz mieć problemy.
Po czwarte, możesz zrobić swój gang i go oczerniać w grze, ale to również skutkuje problemami.
Więc postawmy sprawę jasno. Nie masz na kogo liczyć, bo support najwyżej pociągnie cię do odpowiedzialności za nielegalny handel (czyt. ban permamentny) a my nie jesteśmy jakimiś pie.. khm, cudotwórcami.
Straciłeś konto przez swoją głupotę.
Proponuje zamknąć temat bo nie sądzę, że ktoś tu pomoże.

Opublikowano

Nie, nie, nie. Po pierwsze zasady interpunkcji miałam już w podstawówce, a ty?

Po drugie. Jest kilka opcji. Pierwsza jest taka, że to hasło co masz do gry, miałeś także na e-mailu, zmienił więc hasło na e-mailu i teraz ma twoje konto i twój e-mail.

Po trzecie, suppor NIE ODDA ci konta, i jak do nich napiszesz to okażesz się jeszcze większym kretynem niż już jesteś. Handlowanie kontami jest zabronione, chyba, że chcesz mieć problemy.

Po czwarte, możesz zrobić swój gang i go oczerniać w grze, ale to również skutkuje problemami.

Więc postawmy sprawę jasno. Nie masz na kogo liczyć, bo support najwyżej pociągnie cię do odpowiedzialności za nielegalny handel (czyt. ban permamentny) a my nie jesteśmy jakimiś pie.. khm, cudotwórcami.

Straciłeś konto przez swoją głupotę.

Proponuje zamknąć temat bo nie sądzę, że ktoś tu pomoże.

Dokładnie. :)

Ładnie to wytumaczyłaś. :)

Co do autora tematu.

Idioci tak maja, niestety.

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...