Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CryZone

luki6655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje że wyjdzie o 23:00 i pierwszy pobiore / przetestuje :3

23 to przybliżona data, więc może się trochę to potrwać po nowe informacje proszę o xx

-Pozdrawiamy, Ekipa CryZone

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Już nie masz bana

2.Cliff nie jest już w zespole (kid)

3.Tak dostaniecie rekompensatę (coś koło 1000GC (tanio będą rzeczy w marketplace więc nie będzie problemu))

nadal mam bana

Opublikowano

Serwer gdyby był pewny i nie robiony przez dobrych ludzi byłby dobry. A takto wątpię. Zobaczy się przynajmniej jak z tą *prawdziwą maszyną

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Serwer gdyby był pewny i nie robiony przez dobrych ludzi byłby dobry. A takto wątpię. Zobaczy się przynajmniej jak z tą *prawdziwą maszyną

Serwer postaramy się dziś odpalić (również o później godzinie) ponieważ wynikło małe nieporozumienie (zamówiłem 2VPS za 250zł) a więc oni mają biuro od 10-18 gdy pieniądze dojdą im na konto to za 1 z VPS'ów poproszę o zwrot pieniędzy, przepraszamy, że serwer wczoraj nie odpalił ale miejsce na dysku było zapełnione a kiedy chciałem wykupić dodatkowe miejsce to Pomoc Techniczna powiedziała mi, że trzeba czekać na poniedziałek więc zmieniliśmy na OVH dziękuje za uwagę.

Opublikowano

Serwer postaramy się dziś odpalić (również o później godzinie) ponieważ wynikło małe nieporozumienie (zamówiłem 2VPS za 250zł) a więc oni mają biuro od 10-18 gdy pieniądze dojdą im na konto to za 1 z VPS'ów poproszę o zwrot pieniędzy, przepraszamy, że serwer wczoraj nie odpalił ale miejsce na dysku było zapełnione a kiedy chciałem wykupić dodatkowe miejsce to Pomoc Techniczna powiedziała mi, że trzeba czekać na poniedziałek więc zmieniliśmy na OVH dziękuje za uwagę.

Boże nadal sie bawicie z postawieniem tego serwa ? xD

Temat, jest taki sam jak tamten, czyli piszecie że serwer będzie "super" i JUŻ dzisiaj o 23:00 a potem "pseplasam ale selwel nie dziala ;__;"

A co do serwera to nie liczcie że będziecie mieć DUŻO graczy, bo to wejdzie kilku polaków z MPC(ew. turków/portugalów czy innego shitu^^) sądzę że średnia wyjdzie z 7-15osób(pozytywnym myśleniem xD)

Ale wszystko sie okaże, jak ten serwer ogóle powstanie :)

Opublikowano

Boże nadal sie bawicie z postawieniem tego serwa ? xD

Temat, jest taki sam jak tamten, czyli piszecie że serwer będzie "super" i JUŻ dzisiaj o 23:00 a potem "pseplasam ale selwel nie dziala ;__;"

A co do serwera to nie liczcie że będziecie mieć DUŻO graczy, bo to wejdzie kilku polaków z MPC(ew. turków/portugalów czy innego shitu^^) sądzę że średnia wyjdzie z 7-15osób(pozytywnym myśleniem xD)

Ale wszystko sie okaże, jak ten serwer ogóle powstanie :)

Dobra nowina, otrzymaliśmy właśnie ponownie VPS, na którym już nie powinno być żadnych problemów, więc do dzieła !!! (tam już jest wystarczająca ilość miejsca (zapłaciłem 290zł)) //Łukasz

Opublikowano

Jej a wy nadal wierzycie w ten serwer, ja od początku wiedziałem ze on nie powstanie. A jeśli by powstał to chyba uwierzę w Boga którego nie ma :)

Opublikowano
Serwer powinien pojawić się do godziny 23 (lub wcześniej bo nie wydaje mi się, że będzie później) więc teraz tylko czekać na wyrok, a jeżeli serwer zostanie odpalony wcześniej to zostanie opublikowana wiadomość o wcześniejszym otwarciu, dziękuje za uwagę //Łukasz

-Pozdrawiamy, ekipa CryZone

1836595_213820655476477_460382649_o.png

spacer.gif

Opublikowano

Ale wy się czepiacie ludzie, po co do cholery spamujecie tutaj że powstanie lub też nie powstanie, kogo to interesuje? Zachowajcie to dla siebie i tyle, czekalem wczoraj więc poczekam i dziś, do zobaczenia w grze(I hope so ;)). Jeśli bedą rzeczywiście fpsy z alphy to zostane ;)

Opublikowano

Dobra nowina, otrzymaliśmy właśnie ponownie VPS, na którym już nie powinno być żadnych problemów, więc do dzieła !!! (tam już jest wystarczająca ilość miejsca (zapłaciłem 290zł)) //Łukasz

Kolego ale mnie nie interesuje ile ty zapłaciłeś za ten serwer :)

Jej a wy nadal wierzycie w ten serwer, ja od początku wiedziałem ze on nie powstanie. A jeśli by powstał to chyba uwierzę w Boga którego nie ma :)

Widzę myślimy podobnie :)

Opublikowano

Kolego ale mnie nie interesuje ile ty zapłaciłeś za ten serwer :)

Widzę myślimy podobnie :)

Cena jest dla ludzi, którzy chcą znać cenę bo wiedzą jak dobry dzięki temu jest serwer...

cieszę się, że macie wspólne myśli...

Ale wy się czepiacie ludzie, po co do cholery spamujecie tutaj że powstanie lub też nie powstanie, kogo to interesuje? Zachowajcie to dla siebie i tyle, czekalem wczoraj więc poczekam i dziś, do zobaczenia w grze(I hope so ;)). Jeśli bedą rzeczywiście fpsy z alphy to zostane ;)

Dziękuje za wsparcie, ps. nowy screen na fanpagu

Opublikowano

Słuchajcie, nabijacie tylko posty o tym, że serwer będzie o tej i o tej, a nigdy nie wywiązujecie się z obietnic. Macie czas do końca weekendu, jeżeli nie opublikujecie informacji jak dostać się na serwer, zamykam temat, a kolejny będzie mógł powstać po tym, kiedy serwer faktycznie wystartuje.

Opublikowano

Słuchajcie, nabijacie tylko posty o tym, że serwer będzie o tej i o tej, a nigdy nie wywiązujecie się z obietnic. Macie czas do końca weekendu, jeżeli nie opublikujecie informacji jak dostać się na serwer, zamykam temat, a kolejny będzie mógł powstać po tym, kiedy serwer faktycznie wystartuje.

Ja wszystko rozumiem, spokojnie damy radę teraz ja przejąłem "pałeczkę" póki jeden z główniejszych Dev'ów poszedł spać (odsypia noc).

-Dziękuje za uwagę

Opublikowano

No i jak nie widać żebyście wystartowali? hahaha ;d

Mieliśmy problemy ale już zostały naprawione i lecimy dalej do godziny 2 na 100% się wyrobimy, oraz proszę o wyrozumiałość my tu zarywamy nocki i odsypiamy w dzień abyście grać mogli, dziękuje za uwagę

-Ekipa CryZone, pozdrawia.

Opublikowano

Bedzie cos moze dla pierwszych ggraczy? bo ja zaraz zamierzam wbic pobieram z kolegami i wbijam to mysle ze bedziemy pierwsi :D

Opublikowano

No i jak bo startu nie widać? :)

Serwer wprowadza ostatnie poprawki (działa launcher ale key XXXX-XXXX-XXXX-XXXX nie więc to jest ta poprawka)

Opublikowano

Mają czas dziś do 00:00. Jeżeli nie otworzycie go na czas, zamykam temat i więcej takich tematów nie będzie, ponieważ powodują tylko spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...