Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CryZone

luki6655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy!

Zapraszamy na emulator Infestation!

jest to pierwszy polski emulator!

Start 03.02.2014 około godziny 19:00

nie przegap tego

dziękuje za wysłuchanie i do zobaczenia!

Strona:

http://cryzone.jimdo.com/

Facebook na stronie emulatora

• co oferuje emulator?
  • czym się różni od innych emulatorów?
  • jak wygląda sytuacja z antycheatem (czy jest wgl jakiś?)
  • ile będzie dostępnych serwerów i ile będą w stanie pomieścić graczy?
  • czy macie jakieś zaplecze w postaci programistów, którzy będą w stanie naprawić błędy?

Oferujemy: Przede wszystkim dobrą zabawę, masę eventów, ogarnięty staff

Czym różni się od innych emulatorów?: Na pewno klimatem, ponieważ będzie bardziej taki 4fun, oraz będzie miał dużo zmienianych tekstur animacji, no i oczywiście cały staff słucha waszych propozycji, dotyczących zmian

Jak wygląda sytuacja z antycheatem?: Będzie antycheat (poczekajcie na Testy sami się przekonacie) + staff będzie pełnić rolę obserwatora

Ile będzie dostępnych serwerów i ile będą w stanie pomieścić graczy?: Teraz to zależy od was będziemy robić tyle aby wszystkich pomieściły, a jak nie pomieszczą to wtedy zwiększymy ilość slotów, bądź serwerów

czy macie jakieś zaplecze w postaci programistów, którzy będą w stanie naprawić błędy?: Tak mamy ludzi, którzy ogarniają tematy bazy danych, mySQL, php 5.5, ponadto programowanie obiektowe, znajomość C++, jak i java script.

Serwer będzie na alphie lecz wszystkie błędy z nią związane zostaną usunięte.

(Zgodnie z regulaminem pkt. nr. 5 jak i nr. 6 nie ma napisane, że nie można reklamować Facebook'a)

1614543_213908958800980_404929420_o.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słabo troszkę. Rozumiem, że emulator jeszcze nie ruszył, ale jak przeglądałem Wasz fanpage to mam wrażenie, że nie uruchamialiście jeszcze tego silnika. Na oficjalnej stronie nie ma nic. Tylko jakiś śmieszny tekst o powstałej apokalipsie itd. Zero informacji na temat:

• co oferuje emulator?
  • czym się różni od innych emulatorów?
  • jak wygląda sytuacja z antycheatem (czy jest wgl jakiś?)
  • ile będzie dostępnych serwerów i ile będą w stanie pomieścić graczy?
  • czy macie jakieś zaplecze w postaci programistów, którzy będą w stanie naprawić błędy?

rozumiem, że to silnik z alphy, więc zawiera stare oświetlenie i wszystkie błędy z tamtego okresu. Zresztą skoro wprowadzacie mikropłatności to myślę, że takie błędy zostaną naprawione od razy, aby umilić rozgrywkę innym. W końcu za to płacą. Generalnie projekt jest bardzo ciekawy i zapowiada się nieźle, ale jak mam pobierać launchera w ciemno to nie ukrywam troszkę mi się odechciewa.

Opublikowano

no proszę szybka odpowiedź, którą oczekiwałem. Nie mam już więcej pytań. Jeżeli emulator pojawi się, to postaram się go przetestować.

Opublikowano

Cóż szkoda że tak późno startuje , mam nadzieję że pliki do pobrania będą na dobrym hostingu , i nie będę musiał pobierać z prędkością 10kb/sek.

Jakiś linki do rejestracji ?

Może jakieś forum dla serwera ?

No cóż poczekamy , zobaczymy jak to wyjdzie ;)

Opublikowano

Cóż szkoda że tak późno startuje , mam nadzieję że pliki do pobrania będą na dobrym hostingu , i nie będę musiał pobierać z prędkością 10kb/sek. Jakiś linki do rejestracji ? Może jakieś forum dla serwera ? No cóż poczekamy , zobaczymy jak to wyjdzie ;)

100mb/s internet więc myślę, że nie będzie problemu z uploadem

Opublikowano

I to jest ten VPS z 32gb ramu? heh.. ;D

Dałem dev'a nie temu co trzeba o on takie coś wpisał ale już tego nie ma i go też już nie ma, dziękuje za uwagę.

Opublikowano

Mam kilka pytań , a jako że jesteś na forum to skorzystam z okazji i je zadam :

-Jak jest z DROPEM SNAJPEREK , nie chcę grać w sniper elite tylko w apokalipse z ludźmi :)

-Jak z drzewkiem umiejętności ?

-Są pojazdy ?(Ogółem nie przepadam , nigdy nie widziałem zazwyczaj na serwerach po wejściu do samochodu był crash)

-Ile mapek ?

-Czy można się z wami jakoś porozumieć przez TS albo inny komunikator głosowy ?? (Oprócz shoutboxa siedzę już 2h i nikogo nie ma )

Opublikowano

Mam kilka pytań , a jako że jesteś na forum to skorzystam z okazji i je zadam :

-Jak jest z DROPEM SNAJPEREK , nie chcę grać w sniper elite tylko w apokalipse z ludźmi :)

-Jak z drzewkiem umiejętności ?

-Są pojazdy ?(Ogółem nie przepadam , nigdy nie widziałem zazwyczaj na serwerach po wejściu do samochodu był crash)

-Ile mapek ?

-Czy można się z wami jakoś porozumieć przez TS albo inny komunikator głosowy ?? (Oprócz shoutboxa siedzę już 2h i nikogo nie ma )

Zapraszam na shoutbox'a

Opublikowano

To jest za darmo?

To jest multiplayer?

Jak będzie z pingiem?

.

.

.

Nigdy nie grałem w Infestation D;

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

To jest za darmo?

To jest multiplayer?

Jak będzie z pingiem?

.

.

.

Nigdy nie grałem w Infestation D;

Tak to jest za darmo.

Jest to tylko multiplayer.

Ping zależy od twojego internetu.

To zagrasz.

Opublikowano

Podsumowując dotychczasowe dane :

Administracja bardzo komunikatywna oraz otwarta.

Na serwerze Cienie mają być wyłączone , magazynki w sklepie za dolary.

Loot broni jak w Alphie , przynajmniej z tego co powiedział mi jeden z Devów który ma wielki plus u mnie mianowicie HaQAkAŁuKasZ

Czekamy ^.^

Opublikowano

Jak z FPS'ami? Jest możliwość wyłączenia cieni? W sklepie będą dostępne bronie? Jak z dropem? :)

Ponad 100FPS+

Cienie są wyłączone na low (w końcu to alpha)

Nie będzie broni (zbyt P2W)

Drop z Alphy, że tak powiem... Zbalansowany

Opublikowano

Dobra w takim razie co z rekompensatą w postaci GC (cliff mówił) dla osób które czekały od początku na serwer ? I jeszcze jedno dostałem bana od hubiego z tydzień temu z powodem " I tak nie będzie serwera". Mój nick na shoutboxie Jubas

Opublikowano

Dobra w takim razie co z rekompensatą w postaci GC (cliff mówił) dla osób które czekały od początku na serwer ? I jeszcze jedno dostałem bana od hubiego z tydzień temu z powodem " I tak nie będzie serwera". Mój nick na shoutboxie Jubas

1.Już nie masz bana

2.Cliff nie jest już w zespole (kid)

3.Tak dostaniecie rekompensatę (coś koło 1000GC (tanio będą rzeczy w marketplace więc nie będzie problemu))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...