Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to Platinum

Xplorerpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powodzenia ;) ja może zrobię serię z gold V do plat 1 ale nie SS tylko nagrywać na yt

Opublikowano

Spoko staty ,farma bardzo średnia. Powodzenia w wychodzeniu.

Opublikowano

to tylko silver... Zobaczymy jak daleko zajdziesz mając 124 farmy w 20 minucie. Wbij golda najpierw. Powodzenia w drodze do golda :)

Opublikowano

Zawsze, jak ktoś wrzuca screena z gry, to każdy się przypierdala do farmy, pewnie ci co się napinają farmią lepiej niż Froggen...

Powodzenia w wychodzeniu :)

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Generalnie farma zależy od rodzaju rozgrywki. Chodzi o to, aby mieć jej więcej od przeciwnika.

Dodatkowo gry w silverze (takie mam wrażenie) różnią się stylem ich prowadzenia od tych "wyżej ligowych".
W goldzie łatwiej jest farmić, tutaj w silverze "leci się" za fragiem, przez co jestem zmuszony podążać za moimi teamem (gdy tego nie zrobię bardzo prawdopodobne jest, że dojdzie do sytuacji 4vs5).

Jestem już w Silver I, z jakiegoś powodu po zrobieniu screen'a miałem czarny ekran.

Od Golda zacznę wrzucać je regularnie.

Opublikowano

Generalnie farma zależy od rodzaju rozgrywki. Chodzi o to, aby mieć jej więcej od przeciwnika.

Dodatkowo gry w silverze (takie mam wrażenie) różnią się stylem ich prowadzenia od tych "wyżej ligowych".

W goldzie łatwiej jest farmić, tutaj w silverze "leci się" za fragiem, przez co jestem zmuszony podążać za moimi członkami z teamu (gdy tego nie zrobię bardzo prawdopodobne jest, że dojdzie do sytuacji 4vs5).

Jestem już w Silver I, z jakiegoś powodu po zrobieniu screen'a miałem czarny ekran.

Od Golda zacznę wrzucać je regularnie.

Powodzenia i gratulacje mam nadzieje, że wbijesz upragnionego golda :D!

Opublikowano

Powodzenia i gratulacje mam nadzieje, że wbijesz upragnionego golda :D!

Golda IV już wbiłem w zeszłym sezonie, teraz celem jest Platyna ;)

Strasznie słaby poziom w silverze...

IRc8sMU.jpg

Opublikowano

Lose strike & Win

Ch4eM5m.jpgQuinn TOP

VlaVJYP.jpgNowa myszka, ustawiłem za dużo DPI i farmić nie mogłem ^^
Potem odkryłem skrót na zmniejszanie/zwiększanie w trakcie gry...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spadłem jedną dywizję, masa trolli, afk itd.

Aktualnie wróciłem do Gold IV (44pkt)

Oto mój win streak:

mZKkrPy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...