Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie denerwuje was czasem to?

Rhydian369

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie denerwuje was czasami ten system przydzielania lig? Ja osobiście jestem bardzo zdenerwowany. Wszystkie 10 rankedów grałem z koleżanką (ja ADC ona SUPP). Wygraliśmy 7/10 meczy i ją wrzuciło do Silver 5 a mnie do Brąz 2. Bardzo zły jestem przez to. A jak z tym u was?

"Zasady są po to aby je zobojętniać"

Opublikowano

Widocznie miałeś podobną dywizje w S3, lub kiepskie MMR.

i ja i koleżanka mieliśmy brąz 2 w 3s i takie samo MMR ale ja wrzuciło dwie dywizje wyżej -,-

Opublikowano

i ja i koleżanka mieliśmy brąz 2 w 3s i takie samo MMR ale ja wrzuciło dwie dywizje wyżej -,-

MMR mogliście mieć inne,wg. mnie tez ten system przydzielania dywizji po tych 10 meczach jest trochę dziwny ale trzeba to przeżyć,do tego teraz masz wysokie MMR więc z B2 powinieneś wyjść.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o op.gg to dla mnie toalna bzdura, ponieważ ona pokazuje MMR względem ostatnich gier, więc...

Najwidoczniej była 'lepsza' w S3.

Opublikowano

Co to jest MMR i ELO? Nie bede robil nowego tematu zeby zapytac :D (nie mam 30 lv).

Co do tematu, nie denewuje mnie to tylko system dobierania przeciwników. Mam 27lv a ostatnio w enemy grali 2 osoby z platynki :P

Opublikowano

oh, ból dupy słysze ;-;

kolege z golda 3 wrzuciło do b1 także myśle że w twoim przypadku spadek o 2dywizje to raczej mały problem ;)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

oh, ból dupy słysze ;-;

kolege z golda 3 wrzuciło do b1 także myśle że w twoim przypadku spadek o 2dywizje to raczej mały problem ;)

Dokładnie, też nie rozumiem o co płacz.. ja spadłem z plat V do gold V . Tylko zamiast pisać o tym na forum wolałem wyjść do gold 1 .__.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dokładnie, też nie rozumiem o co płacz.. ja spadłem z plat V do gold V . Tylko zamiast pisać o tym na forum wolałem wyjść do gold 1 .__.

Nie płacze tylko się denerwuje , bo jednak platyny do golda spadłeś ale i tak jesteś w miare wysoko a ja z Brązu 2 nie mogę wyjść bo raz mam szczęście a raz pecha i ani nie spadam do b3 ani nie ide do b1 ;/

Opublikowano

Z brązu łatwo wyjść, po prostu mainujesz jakiegoś champa który w late jest op. Min. jax, nasos, kha'zix itp. Jeżeli dobrze grasz jakimś champem to nawet tf 4v5 na luzie wygrasz jeśli obierzesz dobry focus.

Opublikowano

Tak juz bywa, wszystko zalezy od MRR. Wedlug mnie, latwiej jest wyjsc z golda niz z brazu.. W brazie jest wszystko, poczynajac od noobow, konczac na klamkach i taboretach. Nie dogadasz sie tam z graczami za nic w swiecie. W goldzie mozesz podyskutowac, dogadac sie.

PS. Widocznie kobiety sa lepsze, dlatego maja wyzsze dywizje :P

Opublikowano

Co to jest MMR i ELO? Nie bede robil nowego tematu zeby zapytac :D (nie mam 30 lv).

Co do tematu, nie denewuje mnie to tylko system dobierania przeciwników. Mam 27lv a ostatnio w enemy grali 2 osoby z platynki :P

Elo to były punkty w S2, tak jak ligi, za mecz dodawało/odejmowało punkty.

MMR to MATCH MAKING RATING - na podstawie tych ukrytych punktów dobiera ci przeciwników

@topic

Mnie to osobiście nie wkurza, wygrałem 7/10 i spadłem dywizje niżej, dla mnie to jest dobre.

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...