Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Projekt cheata. Kto by chciał.

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hackerX no masz rację, że nie było ostatnio za ciekawie w naszej znajomości ale może czas to zmienić, a przecież każdy kto długo na forum jest to wie, że "Stara gwardia" zawsze była, jest i będzie :D

Opublikowano

Dajcie Panom czas na choćby organizację, spotkania etc.

Od nas mogę powiedzieć, że możemy was wspomóc na forum- podpiąć tematy, informacje etc.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przez tydzień trzyma mnie choroba, ledwo co z łóżka mogę się wywlec więc puki co nie mam sił robić czegokolwiek. Jak będę zdrowy powiadomię Was o tym i można się dalej organizować. :)

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Długo się robi takiego przeciętnego haka?
Czy opcją zombie OPK jest trudna do wykonania?
Nic więcej nie potrzebuje może się tego nauczę.

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Długo się robi takiego przeciętnego haka?

Czy opcją zombie OPK jest trudna do wykonania?

Nic więcej nie potrzebuje może się tego nauczę.

Czy długo czy nie to wszystko zależy od tego kto się bierze za robienie tego hacka xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wznawiam prace nad projektem. Długa przerwa, ale niestety choroba i poprawy. :D

Patryku mam przykra wiadomosc zaczynam prace od poniedzialku wiec nie bede mial czasu na ten projekt.Naprawde mi przykro i przepraszam ;( .

Moze co sobote bede mogl ogarnac wam jakas opcje bynajmniej bede sie staral.

Pozdrawiam turbo.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Spoko, ja muszę jeszcze kilka popraw napisać więc się okazyjnie bawię jak mam chwilkę czasu. Ale jak poprawię to możecie się spodziewać jakąś bete, cheata. :)

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce pomóc w projekcie to piszcie na pw. Obecnie potrzebuję osób które znają się na reverse (wyciąganie adresów / patternów), tak żebym mógł skupić się tylko na hooku. 

1365881062-U68160.png

Opublikowano

HackerS kiedy ma powstać jakiś hack? I czy będzie tam No Recoil bo tylko tego szukam. (Jak ktos znajdzie aktualnego hacka z no recoil dajcie mi znać na PW)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Witam.

Otuż każdy by chyba chciał dawnego starego dobrego WR ale niestety na nowym silniku będzie ciężko ponieważ administracja postawiła szczególnie na zabezpieczenia.

Wtedy tylko pobierasz injector odpalasz podczas SHILEDA i masz już a teraz obejścia systemowe itd...

Dla mnie osobiscie nawet jeśli by ktoś zrobił to by działał na góra 2tyg a to niewarte zachodu i zbierania ludzi do programowania.

A poza tym cały czas te jebane aktualizacje.Na zagranicznych już jest parę takich inject ale bana już można dostać forever po 30min heheh

A więc POZDRO wszystkim zawziętym.

Ja wasz ukochany GURU ;p

Opublikowano

Dawaj dawaj ziomuś już nie mogę się doczekać !! <3 Wasze hacki juz od 3 lat mnie zachwycają i mam nadzieje że tak dalej pozostanie :)) ! do BOJU !

Admin lub ktos tam z gory - przestan zmieniac tresc moich postow na forum, bo ja tego nie pisalem.. Nikogo nie chwalilem, tylko juz predzej hejtowalem. a tu mi chngery...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...