Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompanyMU|s2|exp 200|drop 40|START 31.01 19:00

siasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc tak... pierwsza sprawa - ludzie. Jak na każdym servie są i  Ci w porządku i paru sfrustrowanych dzieciaków(bez których czasem na serwie nudno) ale przede wszystkim jest ich ZA MAŁO.

druga sprawa - bugi. jako takich nie dostrzegłem, prócz jednego (brak możliwości rekrutowania ludzi do G poprzez asystenta) słyszałem, że coś tam komuś jole nie wchodzą jak powinny, lecz u mnie wszystko gra :)

trzecia sprawa - admin. nie ma go praktycznie nigdy, ostatnio widziałem go w czwartek lub piątek dosłownie na chwile, słyszałem, że robisz nadgodziny ale nawet nie z forum czy czatu zamieszczonego na stronce tylko od gracza... nie ma sensu stawiać serva w pojedynke, jeżeli chcemy aby tutaj grało więcej osób, zatrudnij znajomego czy kogoś do pomocy, szczególnie gdy masz prace. nawet ja nie obcykany w tych sprawach moge Ci pomóc dla dobra serwera :D

czwarta sprawa - hacki. autokill i pieprzony autopick, jeżeli jest jakikolwiek sposób na wyeliminowanie tego, powinieneś nad tym popracować. rozumiem, że ten drugi wszedł już całkowicie w życie mu, lecz to jest sezon 2 i nie powinien tutaj istnieć. pamiętam jak na początku mówiłeś, że chcesz przywrócić stare dobre czasy mu, jezeli dalej masz taki zamiar, ogarnij antyczita dobrego :)

publikuj wszędzie gdzie się tylko da swój server, nakręcaj ludzi, takie jest Twoje zadanie będąc adminem :) przywróć serv do życia, pozdro :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...