Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BadCompanyMU|s2|exp 200|drop 40|START 31.01 19:00

siasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda i zapowiada się fajnie. Czekam na start! :)

@edit

"Enter the verification code correctly!" nie żeby się konta nie dało zrobić, ale to nic. Pytanie gdzie masz niby ten kod weryfikacyjny?

Opublikowano

Wygląda i zapowiada się fajnie. Czekam na start! :)

@edit

"Enter the verification code correctly!"  nie żeby się konta nie dało zrobić, ale to nic. Pytanie gdzie masz niby ten kod weryfikacyjny?

kosz

Opublikowano

hm wyglada nawet ciekawie lecz tylko 100 graczy on? nie wiem czy to bedzie sukces ale jesli by mial byc to troche mala zawartosc

Opublikowano

jevele w sklepach? a ich ceny to 10 zen za sztk? (upewniam się) jezeli tak to szkoda, bo wszystkie kryteria spełniają moje wymagania lecz nie opcja z blessami w sklepach :/

Opublikowano

wlasnie tez mnie to dreczylo ale skoro tak :D tylko ta ilosx max. graczy hmm nie wiem ile bedzie grac ale mam nadzieje ze duzo :)

Opublikowano

to dobrze, tak się składa, że z ziomkiem przypomnieliśmy sobie o mu(po kilkuletniej przerwie) i mamy ochote powrócić do starych dobrych czasów :) oby było wystarczająco dużo typa.

Opublikowano

ja sie pozytywnie nastawiam mzoe ktos odemnie tez wpadnie zaczelismy na apo mu grac ale tam walki leca i administracja nie ogarnieta licze na ten serw :) i jeszcze jedno mnie martwi "Planowany" start hmm oby byl rzeczywistym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...