Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

67 Woj ?

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Od razu chce przeprosić za ortografie. Wiec tak do rzeczy mówiąc mam do was pytania oraz porady. Posiadam wojownika 67lvl oraz Luka 85 lvl oraz Maga 92 lvl. wiec tak ostatnio mn ciągnie do NT powrotem wiec postanawiam grać lecz mam all postacie puste i tylko 10kk zostało z czego jak kończyłem grę oddawałem wszystko. Lecz z tego 10kk mam zamiar robić resellowac. I oto mam pytanie ... Kim warto teraz grać ? ogólnie to strasznie mn ciągnie do woja lecz nie chciałem nim nigdy grać a luk to znudził mi się tak samo jak mag. I teraz mam pytanko czy lepiej kontynuować grę na woju czy lepiej kupić jakiegoś woja 88lvl ? pustego i tak zaczynać. Jak znacie z skąd można to proszę pisać na PW (s2 interesują mn) oraz jak wurce do woja to czy warto inwestować w all sp +10 i potem kupować lepsze czy po jedynczo kupować? dziękuje z góry :)

Nostale PL - S2 - Dzia :)

Opublikowano

Lecz wbijane od nowa ^.^ A tak ogl to Jakie sp najbardziej potrzebne dla woja ? :D Warek tank, Mnich (Najbardziej podoba sie) PvP , Gladek Glac , i jakie jeszcze ?

@Edit jeszcze pytanko mam jak kupie dajmy konto od kogoś z mailem jest szansa ze odzyskać je ? (I gdz mogę kupić konto oprócz allegro )

Opublikowano

Nie chcę grać łukiem, mag mnie nudzi kim mam grać ?

Sam sobie odpowiedziałeś. Wojem.

To Tylko 67lvl, więc EQ wydatkiem nie będzie a SP kup z 70job+ a ulepszenie nie ważne.

Sam upniesz do +5 i styknie.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie ma podstawowego sp woja, ale jako główne powinieneś wybrać jedno z trzech, mianowicie: war, mnich, cruss. I nie polecam robić mnicha pod pvp 1 vs 1, a glada pod glacę, powinno być na odwrót :D. Mnich to karta stworzona na glacę dzięki każdemu obszarowemu skillowi, i buffowi zwiększającemu res ogólny. Glad się tam nie nadaję z powodu praktycznie zerowej ilośći aoe, jego miejsce jest na arenie.

Opublikowano

Mnichem chodzic na glacka hmm na wysokim lvl to chodzic warkiem ;P z tego co ja slyszalem ... A jak pkt rozdawac i eq jakie robic ? Np. Pod Mnicha eq jakie a jakie pod warka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...