Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu DDoSy na serwery Bola, jutro/pojutrze minie. Nie ma się czym jarać, ostatnio częste

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

A czy ktoś wie o której godzinie będzie wszystko działać ?

To są DDoS'y czyli ktoś atakuje im servery. Jedyną osoba która wie kiedy BoL będzie działał jest typek który robi te ataki :3

Opublikowano

To anyone in need of a temporary solution to play with the LAST bol scripts you used, you can still inject your BoL.dll into lol (at loading screen/in game) with some 3rd party injecto, such as Winject and many others. It will work and inject the latest scripts you played with.
http://www.multiupload.nl/53TVPBTLLZ
http://www.cheat-project.com/cheats-hacks/1382/WinJect-1.7/

Cytat pewnego człowieka z facebooka. Jak komuś się nudzi może sprawdzić czy działa.

Sprawdzalem i faktycznie laduje sie i nawet widac ze bol sie zaladowal, ale wywala bugsplata. Pewnie da sie cos wykombinować.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

@up LOL sprawdziłem wyjebał bug splatta ale na chacie normalnie były skrypty od BoL'a !! jeśli uda mi się to ogarnąć to jesteś moim mistrzem xD

@edit KUR*A DZIAŁA NWM JAK ALE DZIAŁA!!! - ale po chwili wyje*alo lola :O

@edit2 limit dla osoby która wykombinuje jak się pozbyć bugsplata

Opublikowano

@up ale normalnie z foldera? xD

@down a kiedy? Bo ja jak na razie wstrzykiwałem podczas ładowania :P

@edit cały czas "Got Bugsplata with script Unknown at function OneWndMsg." Jak się domyślam wszytko pada przez tę funkcję w którymś skrypcie...

Opublikowano

Najlepiej tak, słyszałem że działa z evadee. A, no i trzeba w odpowiednim momencie zainicjować wstrzyknięcie tej dllki.

Jakoś tak po wywaleniu loga "League Of Legends". Po prostu od razu jak proces LeagueOfLegends.exe (czy jakoś tak) się pojawi. Tak czy inaczej tez mam bugsplata, ale mozna cos z tym zrobic.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się że powodem bugsplata mogą być skrypty wbudowane w BoL'a. jeśli jednak komuś by się udało jakoś ominąć ten bugsplata to pisać :D

Opublikowano

raz strona działa raz nie dziwne.

his page (http://botoflegends.com/forum/) is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always Online™ is powered by CloudFlare | Hide this Alert

Takie info wyświetla strona wystraczy przeczytac.

Opublikowano

Wydaje mi się, że BoL od teraz będzie płatny :P

Mam vipa Bola i mi tez nie dziala. DDos. .. Czekac czekac i jeszcze raz czekac. :)

Zapomnieliście, że wolno wam samym przecież wybierać
Swoją drogę, człowieku powiedz, w czym ja Ci pomogę
Myśl o sobie i od chorych szeptów ochroń swoją głowę
P****** przynależność, a jak chcesz się zamknąć w klatce
Daj się złapać i osądzić , zrozum, tak będzie łatwiej

Opublikowano

Ale z was głupie łomy "bol będzie płatny" pieprznijcie się w czerep jak nie wiecie co gadacie spudgy powiedział że bol nigdy nie będzie płatny bo nikt nie zapłaci za bola nie wiedząc jak działa.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Wydaje mi się, że BoL od teraz będzie płatny :P

Absolutnie NIE!

Powtórze to co napisałem z innego tematu:

BotOfLegends wstępnie ma działać około południa. Tak jak poprzednicy były ataki [pingowania]. Ale problem ma być usunięty.

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...