Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]SnajperHelper [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wime jak mozna uzywac tego helpera, przeciez on nie ulatwia tylko utrudnia gre... np ciagla zmiana broni na noz... jak gosciu ci stankuje to sie w normalnej koleji rzeczy wycciaga pistolet i dobija z tym helperem strzelanie z pistoleta jest niemozliwe bo bd ciagle zmienoalo na noz wiec gosci nas zabije... pozdro

Ustaw te ładowanie na capslock i nie będzie problemów.

Nie wiem jak można używać w ogóle jakiś cheatów. Ja raz pobrałem do tej gry cheata i musiałem reinstalować kompa. Nauczyło mnie to że lepiej nie grać na cheatach w ogóle. Nie wiem co człowiek chce pokazać grając na cheatach to że jest lepszy od innych? Przecież to nie nie jest wtedy jego zasługa. Celownik do snajperki jest zły nie trafia się z tym dobrze.

No celownik lipny ale lepsze to niż nic.(Celownik jest trochę opuszczony)

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Nie radze , dostałem bana na 2 tygodnie ;) Osoby F2P dostają bana na zawszę. 

100 postów [x]

150 postów [x]

200 postów [-]

250 postów [-]

300 postów [-]

Opublikowano

Wątpię że dostałeś bana. Bo jak narazię 1 miesiąc używam hack-a i jeszcze bana nie dostałem. Pewnie używałeś inne hacki.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Za shv2 nie mogłeś dostać bana, pewnie odpaliłeś pierwszą wersję - która już od dłuższego czasu jest detected ;)

55555

Opublikowano

na chwile obecną zgłosiłem do suportu ów helper dla snajperów ;) z odnośnikiem do głównej strony gdzie można pobrać to gówno :) mam nadzieje że szybko wypieprzą to jak helper v0.1 :P mimo że działał 3 miechy :P

Ja w raz z kilkoma graczami raportowaliśmy ;) więc sadzę że głos sporej ilości graczy :) przyspieszy zakończenie działania kolejnego free publicznego gówna w skilu

Weź ty frajerze najlepiej wypierdalaj

Opublikowano

Vakilos :) Twoja wypowiedź mnie rozbawiła :) kolejny człowiek jak nie zwierze że tak to ujmę który bez wspomagaczy dla niego gra nie istnieje :) szkoda że w realnym życiu nie masz tzw chetow z pewnością odnalazłbyś się w nim a nie byłbyś popychadłem.

Odnośnie tematu ów helper przestanie działać dokładnie 12stego tego miesiąca :) przy kolejnym dużym update gry.

Jednak Suport działa skutecznie :)

Dla mnie gracz który używa programu wspomagającego rozgrywkę w danej grze jest typowym dnem ... Kiedy pobierasz free czy kupujesz cheaty to oznaka tego że sobie w danej grze nie radzisz ... Grasz jak typowy amator mimo że poświęcasz sporo czasu rozgrywką. Wniosek: najlepiej dla graczy typu: VakiosS5 + innym radzę zagrać w pasjansa. STANDARDOWA GRA WINDOWS, ewentualnie zobaczyć montage na youtube jak gracze faktycznie zaprezentowali swój skill w grze :) i sobie delikatnie wyobrazić że to WY tak fragujecie oczywiście IN DREAMS.

Pozdrawiam wszystkich legalnych graczy :) dla całej reszty typowego dna społecznego żegnam ozięble.

Opublikowano

Vakilos :) Twoja wypowiedź mnie rozbawiła :) kolejny człowiek jak nie zwierze że tak to ujmę który bez wspomagaczy dla niego gra nie istnieje :) szkoda że w realnym życiu nie masz tzw chetow z pewnością odnalazłbyś się w nim a nie byłbyś popychadłem.

Odnośnie tematu ów helper przestanie działać dokładnie 12stego tego miesiąca :) przy kolejnym dużym update gry.

Dla mnie gracz który używa programu wspomagającego rozgrywkę w danej grze jest typowym dnem ... Kiedy pobierasz free czy kupujesz cheaty to oznaka tego że sobie w danej grze nie radzisz ... Grasz jak typowy amator mimo że poświęcasz sporo czasu rozgrywką. Wniosek: najlepiej dla graczy typu: VakiosS5 + innym radzę zagrać w pasjansa. STANDARDOWA GRA WINDOWS, ewentualnie zobaczyć montage na youtube jak gracze faktycznie zaprezentowali swój skill w grze :) i sobie delikatnie wyobrazić że to WY tak fragujecie oczywiście IN DREAMS.

Pozdrawiam wszystkich legalnych graczy :) dla całej reszty typowego dna społecznego żegnam ozięble.

Ale Ty myślisz że nie bedzie update sniperhelpera? przecież to są zwykłe skrypty, autor doda inne porty i tyle, będziecie znowu czekać na nastepnego "dużego update" ;)

55555

Opublikowano

no i co z tego ... Można liczyć że autor da update tego syfu ... Może doda, może nie ...

Jedno jest pewne gracze którzy używają tego nie liczą się :) prosty turniej na ESL łatwo pokaże kto co potrafi  :) to że na publicu lub clan warach kozak ale na ESL już totalny noob :)

Żal mi takich graczy którzy muszą się tym gównem wspierać ... Dlaczego? jaka satysfakcja jest z tego że zabijesz kogoś używając wspomagaczy ? to że kd wyższe? to że otwierasz co rundę ? to że jesteś najlepszy ? możesz oszukać wszystkich ale nie oszukasz samego siebie tzn wiesz że jesteś cienki bez chetow :)

Opublikowano

no i co z tego ... Można liczyć że autor da update tego syfu ... Może doda, może nie ...

Jedno jest pewne gracze którzy używają tego nie liczą się :) prosty turniej na ESL łatwo pokaże kto co potrafi  :) to że na publicu lub clan warach kozak ale na ESL już totalny noob :)

Żal mi takich graczy którzy muszą się tym gównem wspierać ... Dlaczego? jaka satysfakcja jest z tego że zabijesz kogoś używając wspomagaczy ? to że kd wyższe? to że otwierasz co rundę ? to że jesteś najlepszy ? możesz oszukać wszystkich ale nie oszukasz samego siebie tzn wiesz że jesteś cienki bez chetow :)

Dafuq? Chwalić się tym że się zreportowało hacka pod tematem w którym go opublikowano i to dodatek na forum o cheatach O_o? FUCK LOGIC!

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Weź ty frajerze najlepiej wypierdalaj

Wulgaryzmy w tym temacie są zgłaszane.

@Proszę o zamknięcie, gdyż jest spam. Temat zostanie otworzony jak będzie kolejne uptade. 

Czas wziąć się do roboty

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...