Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]SnajperHelper [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SnajperHelper v0.2

Funkcje:

* AutoPistol 

* Quickscope

* Bunnyhop

* SwitchWeapons

* nowa: Crosshair

Screenshot:

48119013074848309456.png

Scan:

https://www.virustotal.com/de/file/e5e0921b8b23ba23b7910e919f97acc5fa009419d68a8dfdcb3deaa7de833fbb/analysis/1390767856/

Download:

http://www.multiupload.nl/52BEMSCJAI

Źródło:

http://www.mpgh.net/forum/showthread.php?t=790047
Instrukcja:
1. Odpalamy SNH.exe
2. Ustawiamy opcje
3. Odpalamy Special Force 2
4. Przycisk F8 startuje/stopuje hacka

Crosshair- Działa aby w okienku!!

@~Aktualizacje:

31.01.2014- Dodano instrukcje.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Autopistol - full auto z pistoleta

quickscope - przyblizenie i strzał

bunnyhop - trzymając spacje ciągle skaczesz

switchweapons - po strzale zmienia ci broń na nóż i spowrotem na broń

crosshair - celownik w snajperce.

55555

Opublikowano

czyli załóżmy używam go jakiś czas i jest tzw. Undetected ... nie ma problemu odnośnie używania ? a co jeśli będzie wykrywalny już i go włączę?

Opublikowano

czyli załóżmy używam go jakiś czas i jest tzw. Undetected ... nie ma problemu odnośnie używania ? a co jeśli będzie wykrywalny już i go włączę?

Jeżeli stanie się wykrywalny nie odpalisz gry, a twoje konto będzie bezpieczne i na pewno nie dostaniesz bana.

Hack dużo nam nie pomoże chociaż switch i quiskscope czasem może się przydać.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

na chwile obecną zgłosiłem do suportu ów helper dla snajperów ;) z odnośnikiem do głównej strony gdzie można pobrać to gówno :) mam nadzieje że szybko wypieprzą to jak helper v0.1 :P mimo że działał 3 miechy :P

Ja w raz z kilkoma graczami raportowaliśmy ;) więc sadzę że głos sporej ilości graczy :) przyspieszy zakończenie działania kolejnego free publicznego gówna w skilu

Opublikowano

na chwile obecną zgłosiłem do suportu ów helper dla snajperów ;) z odnośnikiem do głównej strony gdzie można pobrać to gówno :) mam nadzieje że szybko wypieprzą to jak helper v0.1 :P mimo że działał 3 miechy :P

Ja w raz z kilkoma graczami raportowaliśmy ;) więc sadzę że głos sporej ilości graczy :) przyspieszy zakończenie działania kolejnego free publicznego gówna w skilu

Czyli jak powiedziałeś "free publiczne gówna" mają zabezpieczyć, a zostawić te proo płatne gówna? Z mojej dedukcji wynika, że o to ci się rozchodziło...

Wątpię żeby nasze kochane gameforge coś z tym zrobiło, znam osoby które na bitwach klanów latają i walą same heady od jakiś 2miesięcy i jakoś nawet jedna osoba od nich nie otrzymała bana, więc jeżeli nie chce im się nawet banować to co dopiero zabezpieczać... Gra jest fajna lecz niektóre osoby psują całą atmosferę.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

nie wime jak mozna uzywac tego helpera, przeciez on nie ulatwia tylko utrudnia gre... np ciagla zmiana broni na noz... jak gosciu ci stankuje to sie w normalnej koleji rzeczy wycciaga pistolet i dobija z tym helperem strzelanie z pistoleta jest niemozliwe bo bd ciagle zmienoalo na noz wiec gosci nas zabije... pozdro

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Nie wiem jak można używać w ogóle jakiś cheatów. Ja raz pobrałem do tej gry cheata i musiałem reinstalować kompa. Nauczyło mnie to że lepiej nie grać na cheatach w ogóle. Nie wiem co człowiek chce pokazać grając na cheatach to że jest lepszy od innych? Przecież to nie nie jest wtedy jego zasługa. Celownik do snajperki jest zły nie trafia się z tym dobrze.

Opublikowano

@ veteranleon

Mylisz się, ten program jest od dłuższego czasu choć dużo ludzi nie miało o nim pojęcia. Zapewne wiele osób miało taki plan jak wy, i co jakoś nadal on funkcjonuję. Fakt przestanie to działać po update skilla, ale co z tego jak ludzie z mpgh edytuja nową wersję w tydzień. Nie ma takiego zabezpieczenia którego nie dało by się złamać, mowa tu o grach. To jak walka z wiatrakami.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...