Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znajomi w lolu?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.

Gram w lol'a kończe gre i patrze 3 powiadomienia, jakiś 3typów mnie zaprosiło i teraz takie pytanie czy was kiedyś zapraszają tak poprostu? Nawet nie wiem czy to Polacy czy jeszcze inne coś, nie grałem z nimi ani nic, mam się bać? :D

Z tego co widze nie jest to żaden Premade. Teraz kolejny typ zaprosił mnie do gry Wtf o co chodzi?

Opublikowano

Po grze po prostu ktoś cię zaprosił do znajomych, ponieważ, nie wiem, dobrze grałeś, czy też fajnie mu się z tobą pisało.

Specjalista
Opublikowano

Po grze po prostu ktoś cię zaprosił do znajomych, ponieważ, nie wiem, dobrze grałeś, czy też fajnie mu się z tobą pisało.

Problem w tym że z tymi osobami nie grałem napisałem do 2 z nich ,,from,, Jeden był pl ale odrazu się wylogował a 2 (W tym samym czasie sie lognął) 3 Gra i nie odpowiada, a tak dostałem 3zaproszenia do gier (nie mam typów z znajomych) Nie grałem nigdy z nimi wcześniej.

Specjalista
Opublikowano

Może jakiś kolega Cie strollował, i napisał na jakimś forum, że szukasz przyjaciół do gry? :D

Możliwe ale obecnie żadnego nie ma :D A jak będą tamte typy to się ich spytam o co kaman, troche się boje bo ostatnio jakieś hakery wbijały na konta.

Specjalista
Opublikowano

Albo byłeś na czacie w lolu i cie stamtąd zaprosili.

Byłem 1h temu napisałem elo i wyszedłem a teraz dostaje te zaproszenia do gier? Troche dziwne

Dobra kolejny typ pisze czy chce 15000Rp i wszystkie skorki co to kurna jest?

Opublikowano

albo masz wysoką ligę. w s3 prawie codziennie przynajmniej jedna osoba zapraszała mnie do znajomych. gry w których grałem wyświetlały się przy tych 5 randomowych grach do oglądania i jakieś nooby zapraszały mnie do znajomych

Specjalista
Opublikowano

albo masz wysoką ligę. w s3 prawie codziennie przynajmniej jedna osoba zapraszała mnie do znajomych. gry w których grałem wyświetlały się przy tych 5 randomowych grach do oglądania i jakieś nooby zapraszały mnie do znajomych

Bronze IV ludzie zapraszają mnie do gry (10osób już) lub do przyjaciół (5) Nie wiem o co chodzi, pomożcie ;(

Specjalista
Opublikowano

Jeszcze 1 jak gośc proponował mi 150000RP i wszystkie skórki o co kaman?

Prawdopodobnie pomylili przycisk honoru z zaproszeniem :) Ja tak miewam.

Nie nie to nie to nie grałem z typami po prostu dostaje zapro do gier albo do znajomych

Opublikowano

Jeszcze 1 jak gośc proponował mi 150000RP i wszystkie skórki o co kaman?

Nie nie to nie to nie grałem z typami po prostu dostaje zapro do gier albo do znajomych

Nawiedzają cię ;D Albo pewnie jakieś boty... Albo hackerzy

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Specjalista
Opublikowano

Nawiedzają cię ;D Albo pewnie jakieś boty... Albo hackerzy

Nie strasz hejkerami bo znajde i złamie ;_; Boty nie bo normalnie ten typek pisał

Opublikowano

Nie strasz hejkerami bo znajde i złamie ;_; Boty nie bo normalnie ten typek pisał

Jaki mial nick? Pewnie chciał ci opchnąć keylogger

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Specjalista
Opublikowano

Jaki mial nick? Pewnie chciał ci opchnąć keylogger

Nie pamiętam Nicku odrazu odmowiłem nie wiem czy chodziło o program, ale to troche dziwne że dostałem takie coś...

Opublikowano

Dziwne troche... Ale na razie nie zwracaj na to uwagi

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Specjalista
Opublikowano

Jak będzie ten polak dostępny napisze i zapytam o co kaman ;) Bo tak to się raczej nigdy nie dowiemy, mam nadzieje że to nie jest żadne hakerstwo :D

Specjalista
Opublikowano

najlepiej wyjdz z tego forum. Nie trolluj napsales to tylko dla postow

Benkowski jeden z graczy którzy mi wysłali takie zaprosznie ;) Mam jeszcze 2 innych, nie znam ich 2 się wylogowało w tym samym czasie jak tylko napisałem, nie wiesz o co chodzi nie wypowiadaj się ;) Mogłem zrobić screena ale tego nie zrobiłem bo nie pomyślałem... Na następny raz będę uważał, a Ty nie musisz tego czytac ;).

A tak to co mi dadzą posty? NIC

Opublikowano

nie rozumiem waszego bólu dupy z postami. mnie osobiście chuj obchodzi kto ile ma postów i mi wcale na tym nie zależy żeby mieć więcej

Opublikowano

Byłem 1h temu napisałem elo i wyszedłem a teraz dostaje te zaproszenia do gier? Troche dziwne

Dobra kolejny typ pisze czy chce 15000Rp i wszystkie skorki co to kurna jest?

To jest takie coś, że oni zbierają swoich znajomych na 1 czat a potem do każdego z osoba spamują, czy chcesz rp, skiny itp. potem chcą Twoje passy, psują Ci konto ew. je kradną. Nie ma niczego za darmo. Jeśli da Ci kod psc to ok, jak nie to nie baw się dalej

Specjalista
Opublikowano

To jest takie coś, że oni zbierają swoich znajomych na 1 czat a potem do każdego z osoba spamują, czy chcesz rp, skiny itp. potem chcą Twoje passy, psują Ci konto ew. je kradną. Nie ma niczego za darmo. Jeśli da Ci kod psc to ok, jak nie to nie baw się dalej

Ale miałem tak pierwszy raz ;/ Troche dziwne ale może być w tym sens

Opublikowano

Heh to ktoś cie ztrollował jak mnie shino, napisał ktoś pewnie na jakiś streamie żeby cie dodawać to im dasz skórki itp

Specjalista
Opublikowano

Heh to ktoś cie ztrollował jak mnie shino, napisał ktoś pewnie na jakiś streamie żeby cie dodawać to im dasz skórki itp

Możliwe ale to nie byli tylko polacy ale też i obcokrajowcy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...