Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabije czy nie zabije?

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wam mam zasilacz atx ky-450W (tak tak wiem że dupny) ale nie moge niestety go wymienić

dostałem karte gts 450 1gb lecz boje się własnie o zasilacz czy on to wytzryma? Aktualnie mam gt 9500

Opublikowano

a możecie mi doradzić coś?

core 2 duo 2.60ghx

4gb ram

zasilacz mustang ATX KY-450W

Płyta główna ASRock G31M-S R2.0

i karta graficzna gt 9500 1gb

taki mam zestaw myslałem dac te 100zł na zasilacz i 200/150 na karte nowszą np radeona 5850 lub gts 450

tylko nie wiem czy mi sie opłaca tłuc sie na tym flaku do końca roku lub wakacji czy go właśnie upgradeować i sprzedac za jakieś 700zł i dorzucić to do nowego kompa.

A tak w ogóle czy taka zmiana przyniesie coś w rozgrywce? Czy procesor sprawi że wszystko w grach będzie tak źle jak było? Czy może cały ten zabieg przyniesie marne efekty?

Opublikowano

Ok ostatnie pytanie Czy do tego zestawu moge dać bez obaw gt9600? I o ile tak gdzieś podniesie się wydajność? Bo mam okazje mieć tą kartę za bardzo małą cene

Opublikowano

ale mogę podłączyć tego gt 9800? doda mi te 10/20fps?

nie zabije zasilacza? Czy procek będzie ją hamował?

albo czy lepiej dac radosława 5770 bo ma podobny pobór prądu ale jest lepszy, czy nie zniszczy on zasilacza?

Dużo da fps?

Opublikowano

w nowego pakuje gtx 770 4gb i jakąś i5 więc nie wiem czy poleci na tym zasilaczu.

W tym kompie w ostateczności moge wymienić karte graficzną w obecnym stanie sprzedam go za jakies 700zł

Nie wiem czy opłaca się wymieniać w nim i zasilacz i karte bo to moim zdaniem wyrzucanie kasy w błoto nie wiem jak wy sądzicie

Pytam się tylko czy ten radek nie zabije mi zasilacza, jesli zabije to nie opłaca mi się wymieniać karty

To jest moje pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...