Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft oraz Serwer

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóż po formacie komputera chciałem pograć w minecrafta, jako iż przymierzam się do zakupu premium póki co jadę na crackedzie, więc kumpel polecił mi minecraft by zyczu - pobrałem go i sobie pykałem na singlu, wszystko było okej. Chciałem pograć na multi wbijałem na serwery wpisywałem /register i nic się nie działo, to samo miałem na hide n seek wczoraj wpisywałem /register hasło powtórz hasło i nic się nie działo - kolega z tym samym mc wszedł i wpisał /register i bez problemu mógł grać.. Nie wiem co jest tego przyczyną.. Java zaaktualizowana wczoraj, sterowniki również, wersja minecrafta dobra, zapory wyłączone, więc co może to powodować?

W odpowiedziach podajcie waszego crackeda i czy działa wam o serwer do którego adres podam niżej.

IP: PLAY.MELONCRAFT.COM

Opublikowano

Kup premium

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Dobra panowie.. Burza mózgów, bo to nie jest wina minecrafta - kolejny kumpel wbił z tym samym mc i wersją mc i normalnie się rejestruje oraz loguje, a mi po prostu CHAT nie działa.. Więc idąc drogą dedukcji dochodzę do konkluzji, że wina leży gdzieś po mojej stronie! Tak więc.. Java updatetowana dzisiaj, zapory wyłączone, hamachi usunięte, re-install minecrafta był, zmiana nicku również i wciąż nic nie pomaga.

UP. Nic nie pisze, po prostu jakby chat nie działał wpisuje /login hasło i kompletnie nic się nie dzieje. Kumpel wbija wpisuje swoje hasło i normalnie mu lata, drugi to samo - tylko ja mam jakieś problemy. :/

Opublikowano

Słabe internety ? :D

30mb/s fakt, że na obecnych światłowodach jedynie 8mb/s wyciąga, ale gram ziomek w BF3, BF4, GTA Multiplayer, League of Legends i nie mam żadnego laga, a ping po 30-4, więc jakim cudem niby MINECRAFT ma ciągnąć mi nagle więcej neta? + Pragnę przypomnieć, że wcześniej mi działał. (Bodajże przed formatem)

Edit. I jeszcze raz nie działa mi CHAT drodzy koledzy.. Gdy coś wpiszę u mnie nic się nie dzieje, ale serwer to odczytuje jak to wiem? Wpisywałem pierdyliard razy /register mojehasło potwórzhasło i nic się nie działo, a kumpel wszedł z mojego nicku - podałem mu hasło i normalnie pykał.

Opublikowano

Jesteś po prostu debilem i nie umiesz wpisać /register - takie życie.

J7LVMUC.png
Obecnie pogrywam na serwerze silkroad, którym jest Skalidor : )

Opublikowano

Może, pobierz inny launcher zamiast męczyć się 10 dni z bezsensownym problemem -,-

Opublikowano

Tak jak wyżej, na mpcforum jest taki jeden dobry piracki, MCNext. Spróbuj tego. Zyczu jest po prostu pod wieloma względami pobugowany.

-: VtLOOe6.png :-

Opublikowano

Taka wiadomość dodatkowa dzisiaj o 6 rano o dziwo udało mi się normalnie wbić na serwer i zalogować, a po powrocie z collegu znów nie działa. :/ Chodzi mi BF4, BF3, FIFA 13 i nawet laga nie mam, internet i komp zajebiste. Przestańcie się czepiać wersji zycza, bo dwóch kumpli normalnie na tych wersjach wbiło tylko ja mam jakieś problemy, dzisiaj rano udało mi się wejść, a teraz po powrocie z collegu znów nie działa ani /login ani /register na serwerach.

Opublikowano

Nie czepiamy się wersji tylko launchera.... To czy launcher działa poprawnie nie zależy od wersji tylko od kompatybliności, a konfliktów w systemie związanych z pojedyńczym programem mogą być miliardy...

-: VtLOOe6.png :-

Opublikowano

Dobra problem jest u mnie, a mianowicie o dziwo mój internet jakby nie wpuszcza neta do minecrafta.. Po prostu mam na nim bardzo mocne opóźnienia, o dziwo przed formatem tego nie miałem, a po formacie nawet lepiej net mi działa.. Jak to naprawić? Priorytet mam ustawiony na wysoki, nie mam pomysłu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...