Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witajcie , czołem ! :D Chciałbym was zapytać o Łowcę, mam 34 poziom i padam praktycznie z każdym, kto ma 30+ lv, i teraz tak, jeden gościu bez żadnego unikatu mnie rozwalił ( łowcą 30 lv ) , zabrałem mu jedynie 47% hp. Mam nick Shithny , gram na świecie Perkun. Em.. i on mi powiedział, że rozłorzył UM'ki pod pvp i dlatego tak mnie rozwalił. Ja teraz chodzę na Cerbera i na 2 Herszty i próbuje coś lotnąć ( jedno uni z cerbera się udało ) i chciałbym zrobić jakieś umki aby poradzić sobie z gośćmi , którzy mnie na tym herszcie atakują. Tropiciele 30+ rozwalają mnie bez problemu. Więc ! Jakie UM'ki pod pvp, i jeszcze takie pytanie , czy aby Mag nie byłby lepszy jednocześnie na elity i aby się bronić. Sorki za ew. zrypaną składnie. ^^

Opublikowano

Na ten poziom najlepszy jest wojownik, dlatego że ma agresywny atak. Kilka hitów tą umką i Twój przeciwnik leży martwy ;).

Ale chwila, może być jakiś nie agresywny atak? :D A i " Kilka hitów tą umką i Twój przeciwnik leży martwy" - jaką umką? :D

a i jeszcze chciałbym zapytać jak używać Umek na łowcy? Bo dodałem sobie pkt. w Wzmocnioną Zatrutą Strzałę, ale nie mogę jej użyć.

Opublikowano

U Aberyta jest taka umiejętność "Agresywny Atak". Podnosi on atak, ale zmniejsza pancerz. Na niskim lvlu najlepsza umiejętność atakująca dla wojownika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...