Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tania karta graficzna do tego zestawu

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim posiadam taki oto zestawik:

core 2 duo 2.60ghx

4gb ram

zasilacz mustang ATX KY-450W

Płyta główna ASRock G31M-S R2.0

i karta graficzna gt 9500 1gb ;_;

No i właśnie mysle wymienić SAMĄ KARTĘ GRAFICZNĄ NIE DORADZAJCIE WYMIANY ZASILACZA ITP!

Gdzies ok 100/200 zł dac (wiem mało ale chce coś lepszego od tego gt )

myślałem nad radkiem hd 5850

jakies opinie? Propozycje? czy ten radek będzie pasował?Czy znacie coś lepszego?(mogą byc używane)

Opublikowano

ja do tego zestawu chce dodac tylko karte bo za jakiś rok/pół pozbywam się go poprostu chcę lepszą kartę od tej a w cenie 100/200zł można takie znaleźć tak więc pytam się czy ten radek to dobry wybór czy polecacie coś innego.

Opublikowano

ja do tego zestawu chce dodac tylko karte bo za jakiś rok/pół pozbywam się go poprostu chcę lepszą kartę od tej a w cenie 100/200zł można takie znaleźć tak więc pytam się czy ten radek to dobry wybór czy polecacie coś innego.

W tej cenie masz tylko prądożernego GTX260 (o ile znajdziesz), który zapewne był po piekarniku i nawet tego roku MOŻE nie dotrzymać pomijając wysokie prawdopodobieństwo, że zasilacz pójdzie z dymem. 9500GT jest wydajniejsze od 8600GT i chociaż brakuje mu do 9600GT to czy warto wydawać na taką kartę 100zł ?

Odpuść, potrzymaj go jeszcze przez ten rok, a będzie 100zł więcej na nowego kompa, bo nie widze sensu wymiany.

Opublikowano

a ten radek nadaje sie do tego zestawu? czy istnieje prawdopodobieństwo że jesli go podłącze to zasilacz zdechnie? bo tym gtx'em nie jestem zbytnio zachwycony.

EDIT

a gts 450 może być?

Opublikowano

mi chodzi o to czy gts450 nie zabije mi zasilacza nie mam zamiaru dokopywać innych rzeczy do tego złomka chodzi mi tylko o to jaką najmocniejszą kartę można wsadzić do tego zestawu aby go nie zabić podoba mi się ten gts tylko nie wiem czy nie udupi mi on zasilacza dlatego się pytam radek chyba by go zabił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...