Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawszę się znajdzie jakiś kłamca :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem telefon za 600zł .

Przychodzi do mnie kurier i daje ta paczka poniszczona to sobie myślę 'Otworzę sprawdzić '

Dobrze zrobiłem ze sprawdziłem ponieważ

Otwieram a tam 2 tusze do drukarki .

Czasami jest warto posłuchać ojca :D

I jak tutaj zamawiać coś przez neta ....

Jeb..a** cygan ... :3

Jak jesteś prawilny i jesteś przy kasie to możesz zawsze podjechać do kolesia który Ci wysłał te tusze i Ci może da gratis jakiegoś iphone - w większosci przypadków to działa, poniewaz zazwyczaj handlarze w internecie to pionki

pozdrawiam

Opublikowano

Polecam Allegro -> Płacenie przez Pay4U -> Kurier za pobraniem = 100% pewność że wszystko będzie ok, jeśli rzetelna firma to może być zwykły rejestrowany list.

Opublikowano

Ja kupiłem router dostałem sznurek :D

I co na to Twoi rodzice?

bez gif

Opublikowano

Na allegro aktualnie niemal zerowe ryzyko oszustwa, jeśli przestrzega się wszystkich zasad bezpieczeństwa.

Tablica ? Tylko odbiór osobisty albo wystawienie przedmiotu na allegro.

Uczeń
Opublikowano

Ja już na allegro kupiłem ponad 100 produktów i wszystkie były OK, może dlatego, że zawsze zamawiam ze sklepu?

Opublikowano

Pewna przestroga , lepiej nie kupować w necie a druga zawsze sprawdzaj przy kurierze :D

U mnie kurier powiedzial ze nie mkzna przy nim otwierac i poszedl xD

Opublikowano

TABLICA.PL To największy syf w POLSCE. Ten serwis powinien być zamknięty w piz**. Tyle tam oszustów, że nwm. Raz natchnąłem się na oferte konsoli PS3 z 2x pad, grami, okablowaniem itp. za 400zł. Pisałem bo ponoć to była okazja i sprzedawała dziewczyna, chciała ona zaliczke 100zł na wysyłke. Ja ją zagadałem itp. i jeszcze raz zapytałem ile zaliczki to powiedziała, że 50 zł starczy. Potem znowu zacząłem motać aż w końcu okazało się, żę to nie była dziewczyna tylko jakiś koleś, który pogubił się w tym co mówił. Więc widzicie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1 jak kupujesz z tablicy coś wartościowszego, to lepiej jechać samemu odebrać.

Po 2 najpierw sprawdzasz towar przy kurierze, potem płacisz. Taka złota zasada.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...