Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelanki

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie w miarę dobre strzelanki z dobrą grafiką , przy której można się pobawić :D ? Nie piszcie mi nic z serii Cod'a czy Bf'a. Ponieważ w obu seriach przeszedłem wszystkie części.

Mogą być również wyścigi samochodowe :)

Opublikowano

Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Global Offensive, Quake 4, Doom 3, Unreal Tournament 3, Far Cry 3, Gears of War, Halo 2.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

DayZ grałem nie porwało mnie jakoś.

Może grałeś w moda? Standalone jest pełną wersją i ta gra wciąga. Mod mi się nie spodobał, ale pełna wersja Stanalone jest świetna.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Może grałeś w moda? Standalone jest pełną wersją i ta gra wciąga. Mod mi się nie spodobał, ale pełna wersja Stanalone jest świetna.

Ogólnie powiem tak , lubię postapokaliptyczne klimaty w grach szczególnie o zobmbie no ale mi to jakoś nie podeszło ;) , czekam na dalsze propozycje

Opublikowano

Ogólnie powiem tak , lubię postapokaliptyczne klimaty w grach szczególnie o zobmbie no ale mi to jakoś nie podeszło ;) , czekam na dalsze propozycje

To może Left 4 Dead?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To może Left 4 Dead?

Obie części zaliczyłem łącznie z multi :D

Opublikowano

Może Postal 2, fps w którym da się strzelać.

Nie mój klimat :D

Opublikowano

Nie mój klimat :D

Spoko. xD

Może Max Payne 3, Hitman: Krwawa forsa, Hitman: Rozgrzeszenie, Kane & Lynch: Dead Men, Kane & Lynch 2: Dog Days lub Fallout: New Vegas?

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

To może wypisz większość gier FPS, w które grałeś?

Wszystkie Cody , Bf'y , S.t.a.l.k.e.r , AvP , Enemy territory quake wars , Arma 1-3 , Crysis 1-2 , Heroes & Generals , S.K.I.L.L , F.E.A.R 1-3 , jak mi się coś przypomni to dopiszę , interesują mnie strzelanki w dzisiejszych realiach cos typu właśnie Bf 3

@elik max'a nawet nie mam zamiaru ruszać :D , a co do Hitmana nie lubie skradanek , u mnie ma być mocny rozpierdol :D

Opublikowano

Wszystkie Cody , Bf'y , S.t.a.l.k.e.r , AvP , Enemy territory quake wars , Arma 1-3 , Crysis 1-2 , Heroes & Generals , S.K.I.L.L , F.E.A.R 1-3 , jak mi się coś przypomni to dopiszę , interesują mnie strzelanki w dzisiejszych realiach cos typu właśnie Bf 3

@elik max'a nawet nie mam zamiaru ruszać :D , a co do Hitmana nie lubie skradanek , u mnie ma być mocny rozpierdol :D

No to może Far Cry 3?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

No to może Far Cry 3?

interesują mnie strzelanki w dzisiejszych realiach cos jak cod Mw2-3 lub Bf3 :D

Opublikowano

Rainbow Six Vegas 1/2

Ooo właśnie coś takiego , tyle że w to też grałem :D

@RADTOR o to mi chodziło dzięki ;)

Opublikowano

No to jak Metro: Last Light to pyknij sobie w poprzednika - Metro 2033

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Admin Cienia
Opublikowano

Mogą być również wyścigi samochodowe :)

Polecam Test Drive Unlimited (pierwsza lub druga część).

1294477714-U1.png

Opublikowano

i jak - śpisz później w nocy, po tylu KRWIACH na ekranie Twojego monitora, które doczekasz/spotykasz, podczas gry?

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...