Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Propozycja dot. działu Minecraft

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako iż w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/

jest duży ruch, a sama oferta w takim temacie jest mało skuteczna, proponuję zrobić dział specjalnie do tego - Minecraft - Pomoc na serwerze. Tak jak w przypadku Metin2 (http://www.mpcforum.pl/forum/684-metin2-pomoc-na-serwerze/).

Dziękuję.

Można by wprowadzić takie coś, wydaje mi się to bardziej do ogarnięcia, niż tak jak teraz jest.. Czyli tak.

Zgadzam się. Tam są po 3/4 takie same posty. Na pewno będzie łatwiej to ogarnąć.

Opublikowano

Zawsze można spróbować, pomysł ma swoje minusy(nie wiadomo czy pojawiałyby się tematy), ale być może dział by się przyjął.

Za.

Opublikowano

Można by wprowadzić takie coś, wydaje mi się to bardziej do ogarnięcia, niż tak jak teraz jest.. Czyli tak.

//Edit:

@CusT, napisał na GG mi, że jest na tak.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie ma sensu porównywać tego do metina, ponieważ stworzenie serwera minecraft jest "100-razy" łatwiejsze. Po za tym taka sugestia była już poruszana i nie wypaliła, jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie.

Spam tworzony w tych tematach i tak jest odpowiednio duży.

Minecraft /=/ Metin

Zgadzam się gdy zajmowalem się tym tematem bylo naprawde duzo roboty, jest dobrze tak jak jest

pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma sensu porównywać tego do metina, ponieważ stworzenie serwera minecraft jest "100-razy" łatwiejsze. Po za tym taka sugestia była już poruszana i nie wypaliła, jestem na nie.

Opublikowano

Zgadzam się gdy zajmowalem się tym tematem bylo naprawde duzo roboty, jest dobrze tak jak jest

pozdrawiam

Tak, to widać, tam jest ciągły spam. Nowy dział to na pewno lepsze rozwiązanie, łatwiej to ogarnąć, porządek, a ponadto jest to bardziej efektowne niż jakiś post co zostanie na ostatniej stronie przez, eem dzień?

Tak każdy będzie sobie odświeżał swoje ogłoszenie, a na dzień dzisiejszy każdy dodaje w tym temacie po 2/3 takie same posty.

A sam temat lata z drugiej na pierwszą stronę, dział będzie bardziej widoczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...