Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot 10.34 Crack + MC

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak do ciebie to pisze :)

Pomyśl racjonalnie, po co miałbym robić kilka kont, na których miałbym się kłócić z samym sobą o.O Poza tym poproś administracje żeby sprawdziła z jakiego adresu ip logowane są konta...

Poza tym crack waży 50kb a po rozpakowaniu 500, to Tibia multiclient waży 5mb bo jest niespakowany o.O

Opublikowano

no to po co crackowac bota dla kogos ? jaki masz w tym cel ? napisz poprostu pradnik jak zrobic to samemu i nie bedziesz musial sie fatygowac :)

bo jakos nie wieze w dobrodusznosc ludzi taka bezinteresowa

Pomoglem ? Daj Lubie To !

Opublikowano

no to po co crackowac bota dla kogos ? jaki masz w tym cel ? napisz poprostu pradnik jak zrobic to samemu i nie bedziesz musial sie fatygowac :)

bo jakos nie wieze w dobrodusznosc ludzi taka bezinteresowa

Zrobilem dla brata, a że za pobieranie moich plików dostaje jakieś marne pieniążki na Egofiles, nie jest ich co prawda dużo, ale raz na jakiś czas na pacca do Tibii starczy, nie jestem bogaty i nie stać mnie, żeby wydawać co miesiąc 30zl na gre, a grosz do grosza, i zawsze coś do kieszeni wpadnie...

To chyba warto no nie?

Pozatym to jest MpcForum, i to forum jest właśnie od pomagania sobie na wzajem... Bezinteresowne.

Opublikowano

LUDZIE, ZROZUMCIE, TE ZAGROŻENIA SĄ JUŻ W OGICJALNEJ WERSJI BOTA, UDOSTĘPNIANEJ PRZEZ TWÓRCE XENOBOTA!!

Czy tak trudno to zrozumieć? Ja NIGDY nie udostępniam "brudnych" plików.

W 1 poscie jest skan mojego pliku oraz pliku oryginalnego, ciekawe jest to, że wirusy są te same, co nie?

Opublikowano

Pomyśl racjonalnie, po co miałbym robić kilka kont, na których miałbym się kłócić z samym sobą o.O Poza tym poproś administracje żeby sprawdziła z jakiego adresu ip logowane są konta...

Poza tym crack waży 50kb a po rozpakowaniu 500, to Tibia multiclient waży 5mb bo jest niespakowany o.O

To i tak bardzo dziwne poniewaz dzisiaj sam scrackowalem xenobota i wazy 252kb .... dokladnie tylko samo co oryginalny injector :)

PS:

ja bym tego nie sciagal ale rubta co chceta

Pomoglem ? Daj Lubie To !

Opublikowano

To i tak bardzo dziwne poniewaz dzisiaj sam scrackowalem xenobota i wazy 252kb .... dokladnie tylko samo co oryginalny injector :)

PS:

ja bym tego nie sciagal ale rubta co chceta

A ile waży mój injector? Tyle samo, tyle, że jest spakowany, skompresowany...

Opublikowano

juz pislaem ze te wirusy sa w orginalnym xeno ^^ zreszta kazdy sma moze sobie zrobic cracka to kwestia 1 min zminic 3 linijki w kodzie

Witam , moglbys napisac cos wiecej w jaki sposob scrackowac xenobota ? :)

Z gory dziekuje

Opublikowano

Witam , moglbys napisac cos wiecej w jaki sposob scrackowac xenobota ? :)

Z gory dziekuje

Kolega podał w poradnikach sposób crackowania xenobota, jest filmik, a jak byś chciał w wersji do czytania, to link w temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1138447-videotutorial-crackowanie-xenobota/
Opublikowano

uruchamiam tego cracka jako administrator ( wykryta mi postac w bocie), ale gdy klikne inject to pojawia się błąd Failed to create log file with name "/20140202 130634.log" Error code:3 Aborting! Pomoże ktoś?

Opublikowano

uruchamiam tego cracka jako administrator ( wykryta mi postac w bocie), ale gdy klikne inject to pojawia się błąd Failed to create log file with name "/20140202 130634.log" Error code:3 Aborting! Pomoże ktoś?

Prawdopodobnie wkleiłeś cracka do starej wersji bota. Usuń go całkowicie, po czym ściągnij najnowsza wersje ze strony producenta (link w 1 poście), zainstaluj gdzie chcesz i wgraj cracka

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...