Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

HurZagan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewne pytanie. Proszę odpowiedzieć szybko bo moderatorzy na pewno zamażą link. Chodzi mi o to, ponieważ chcę kupić gift-code do minecraft'a, lecz ze strony jest dla mnie trochę za drogi (80 zł). Dlatego znalazłem stronę gift code . pl. Czy ktoś kupował z tej strony? Jeśli tak czy jest to prawdziwe, bo dla mnie trochę to dziwne, że kod o wartości 80 zł kosztuje tam tylko 30 zł sms'em. Z góry dziękuje.

P.S. Nie piszcie czegoś typu kup z oryginalnej strony, tylko napiszcie czy kupić z tamtej, czy nie.

B485953646A73ED05FCD9F99EE1A597B.pngWhite is my color 

Opublikowano

Wiesz podejrzanie to wygląda, ja bym kupił z oryginalniej, pewnie z tam tond działa, ale mogą one być kradzione :)

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Wiesz podejrzanie to wygląda, ja bym kupił z oryginalniej, pewnie z tam tond działa, ale mogą one być kradzione :)

Spamujesz postami nie zapoznając się w ogóle choćby z regulaminem takiej strony... żałosne

Pierwsza rzecz co mnie rozbawiło, że mają swój własny generator! xD

Wszystkie klucze na naszej stronie są generowane i dodawane do bazy danych przez nasz specjalny, zaawansowany generator, napisany przez specjalistów od zabezpieczeń. Każdy klucz z naszej bazy danych jest dodawany indywidualnie przez generator.

Serwis Gift Code za sms! Powstał przy użyciu zaawansowanych technologii kodujących i dekodujących, tak abyście mogli korzystać z jak najlepszej jakości kluczy. Żaden klucz, znajdujący się w naszej bazie danych nie był używany, wszystkie klucze są nowe!

Również w regulaminie pisze pkt. dotyczących generowanych kluczy! xD

2.9 Klucze generowane są na podstawie algorytmu oraz innych kluczach zawartych w bazie danych co
oznacza, że nie muszą one byd poprawne, a serwis nie zapewnia poprawności klucza
2.10 Jeżeli klucz wygenerowany przez serwis nie jest poprawny, Użytkownik ma możliwośd jego wymiany, po wystosowaniu odpowiedniego pisma na adres korespondencyjny. 
2.12 Użytkownik przyjmuje do wiadomości, ze oferowane przez serwis klucze nie są poprawne oraz 
nie gwarantują aktywacji konta Premium w grze Minecraft. 

Po co robić sobie dodatkowych robót i problemów? Tak naprawdę nie zaufałbym żadnej z takich strony...

Ja osobiście kupiłem na minecraft.net i nie żałuję 83 złotych które wydałem na to!

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Nie kupuj stracisz kase może dostaniesz giftcode ale na 99.9% nie działający najlepiej kup na minecraft.net.

a77ax to też mój nick z minecrafta

mca.png

Zawsze do postów mi reklamy doklejają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...