Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra O Tron [RPG][Klasy][Quest'y][1.7.4][Odwzorowana Mapa]

11paczek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Do rodu dołączasz komenda /wybierzrod nazwa

przyklad: /wybierzrod stark

Co jakis czas sa bitwy rodow typu lannister vs stark

Osoby tego samego rodu nie moga sie bic. w przeciwnym razie osoba ktora zaczela bedzie wygnancem.

Proszę o zignorowanie posta tego użytkownika. Dostał bana za cheaty między innymi latanie, lecz gracz nie jest w stanie tego zrozumieć i piszę bzdury.

haha,ale zes wymyslil,nie dostalem za hacki tylko za to ze wam powiedzialem o bugach, wiec moze nie oklamuj graczy..

Opublikowano

Wez się ogarnij....

Dostałeś za haki. Miales juz wczesniej ostrzezenie, dostales druga szanse i ja zaprzepasciles.

Ja wiem za co dostales, bo jestem moderatorem. Bylem przy tym jak cie banowali, mialem ja to zrobic ale mnie wyprzedzili.

Tak wiec skoncz ten bez sensowny temat.

Teraz to ub na pewno nie dostaniesz.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wez się ogarnij....
Dostałeś za haki. Miales juz wczesniej ostrzezenie, dostales druga szanse i ja zaprzepasciles.
Ja wiem za co dostales, bo jestem moderatorem. Bylem przy tym jak cie banowali, mialem ja to zrobic ale mnie wyprzedzili.
Tak wiec skoncz ten bez sensowny temat.
Teraz to ub na pewno nie dostaniesz..

Nawet jakbyscie mi tam dali 200lvl to bym nie zagral...

Po 2 nie uczstniczyles w tym wiec moze ogarnij sie i nie pisz tego co slyszales a nie co bylo na prawde...

Jakie 2 szanse? raz daliscie mnie do jakiegos budynku a potem dostalem perma za to ze wam powiedzialem o bugach^^

Sam mi Pawelec napisal ze za bugi mam perma

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie. Dzisiaj o 16 pierwsza wojna !

@up

Weź już przestań, nabijasz sobie tylko posty. Masz bana, nic już tego nie zmieni. Nawet jak za "bugi" to nie za to że o nich powiedziałeś, tylko za wykorzystywanie ich i nie zgłoszenie.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...