Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzimy -> Silver V, cel: Gold V

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra, zacząłem się wybijać.

Mecz dopuszczający mnie do serii do Silver IV pt. "Po co komu ADC?:

xp8x.png

Wrzucę zaraz 2/3 mecze z serii, zobaczymy :D

Będę tu też wrzucał resztę meczy dopuszczających do serii oraz z samej serii.

lsdf.png

Early łatwe, ale gragas kompletnie spierdolił, a riven nie współpracowała tylko pushowała, ogólny rozpierdol w teamie, nic nie dało się zrobić.

Powiedzcie mi, jak to możliwe że vayne ze statami 0/6 w early, w late "jakimś cudem" robi się z niej gówno nie do zabicia i rozwalające wszystko co napotka... riot nerf, please...

Anka na supporcie jest op. A trist nie umiała łapać killi bo jej zawsze uciekały i musiałem ja dobijać.

mrwz.png

Jakby Sivir nie spushowała instant bota po tym jak go nieco z dravenem (który jak się okazało nie znosi polaczków i nie będzie z nimi grał, ofc całą grę leciał na mnie flame mimo że to Draven głównie coś spierdolił) przegraliśmy to może by to jeszcze było do wygrania. Cóż, dobre i tyle, Vlad i Morgana jak się okazało to prawilni rodacy.

Potem i jeszcze jutro, jak dzisiaj mi się nie uda, kontynnuję próby do wbicia S4, narazie zrzuciło mnie do 65LP

//

sUKgAyt.jpg

Amumu op, było 4/0/10 do momentu gdzie enemy się zrespiło inhi przy 10%hp nexusa ;_;

Życzcie powodzenia :D

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Życzę powodzenia we wbijaniu golda ;p Ogólnie popracuj nad farma bo w 20 minucie mozna miec duzo wiecej niz 150 ;)

Opublikowano

@up farma farmą, wiem że muszę poprawić dlatego narazie chcę sobie osiąść w goldzie V i zacząć skillować na normalach, ale ty do mnie nawet na gg nie piszesz bo nie zauważam żebyś pisał, lub cię zablokowałem bo miałem powód. Zaraz zrobię amnestię to będziesz mógł może do mnie napisać

@down osobiście chcę wyjść z bagna najpierw, potem się trochę jeszcze poduczyć grać żeby platynka stała otworem :D

I nie mam vayne ;_;

Opublikowano

@up farma farmą, wiem że muszę poprawić dlatego narazie chcę sobie osiąść w goldzie V i zacząć skillować na normalach, ale ty do mnie nawet na gg nie piszesz bo nie zauważam żebyś pisał, lub cię zablokowałem bo miałem powód. Zaraz zrobię amnestię to będziesz mógł może do mnie napisać

Nope, najpierw normale dla skillowania a potem rankedy wg. mnie ale jak uważasz i NA RAZIE pisze się osobno gosh !! Już drugi raz Ci zwracam na to uwagę... Skoro Vayne noob champ to też ją picknij i graj lolz. Na Annnie brak sighstone'a, brak DFG i nie wiem po jaką cholere to Roa... No i brak Mikaela, to samo na blitzie też nie masz a przydalby się na pewno.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Składałem się bardziej pod AP tanka bo moim głównym zadaniem żeby cokolwiek móc zrobić to było wbicie w środek walki i wywalenie combo na vayne i oriannę, które były nieźle chronione. Jako full carry bym niewiele zdziałał, chyba że tylko bym obijał mordę malphite'owi i nasusowi.

Opublikowano

Składałem się bardziej pod AP tanka bo moim głównym zadaniem żeby cokolwiek móc zrobić to było wbicie w środek walki i wywalenie combo na vayne i oriannę, które były nieźle chronione. Jako full carry bym niewiele zdziałał, chyba że tylko bym obijał mordę malphite'owi i nasusowi.

Zadaniem supporta jest chronienie adc, a nie wpierdalanie całego combo w enemy apcarry lol. Dlatego nie robi się anki full ap, tylko sightstone, toa, mikael, maska, dfg jeśli już masz coś pod ap robić -.- Owszem, tibbers anki mocno pomaga w fightach, ale nawet bez ap itemów masz bursta na ~600dmg.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Costa, sytuacje są różne, tutaj akurat celem do zwycięstwa było rozwalenie carry, bo dwa razy nam się to udało za pomocą mojej taktyki i prawie ich spushowaliśmy.

Cóż, nafeedowana vayne to jednak coś z czym nie można handlować.

Swoją drogą stunując pół teamu jakoś spełniałem warunek ochrony supporta, ba, całego teamu xD

Opublikowano

Dam Ci jedną radę. Rób wszystko, żeby nie padać. Nie oddawaj kill za kill. Nigdy worth it.

Odejmij od statystyk swoje śmierci i zobacz jaki to miało wpływ na całą grę.

Zawsze staram się nie padać. Pomogło mi to sporo(nadal dużo przegrywam, ale to nie wina mojego kolejnego głupiego deada a po prostu skilla, który nie jest na tyle duży, żeby wszystko wygrać).

Opublikowano

Słaba farma, nie giń tyle razy, 11 dedów to bardzo dużo golda dla przeciwnika.

Staraj się grać bardziej defensywnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...