Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

logowanie do darkorbit

hryncu04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Mam dość nietypowy problem. Nie mogę zalogować się na konto w darkorbit. Po wpisaniu nicku i hasła oraz wciśnięcia enter powinna mi się od razu ładować strona a mi się nie ładuję. Po jakimś czasie mi się pokazuje powiadomienie "

504 Gateway Time-out

" Internet mam bardzo szybki a bana nie miałem ani razu i teraz też nie mam. Myślicie może, że bp ma jakieś kłopoty z serwerami?

Opublikowano

Ja też mam ten problem , mam konto bez bana tylko że u mnie jest błąd 504 albo 502 , wydaje mi sie że coś robią.

Opublikowano

Ja też to mam niestety :C ale to w sumie dobrze bo to świadczy o tym że coś nowego będzie :) Może misji dołożą zobaczymy ale myślę że będzie to coś ciekawego :) Więc drodzy gracze musimy trochę poczekać :) hryncu04 spokojnie twój kolega też się nie może zalogować ;)

Opublikowano

NO. I już po kłopocie. Można się logować.

Ja też to mam niestety :C ale to w sumie dobrze bo to świadczy o tym że coś nowego będzie :) Może misji dołożą zobaczymy ale myślę że będzie to coś ciekawego :) Więc drodzy gracze musimy trochę poczekać :) hryncu04 spokojnie twój kolega też się nie może zalogować ;)

Wiem, że można, ale już spokojnie jestem jakieś 30k uri w plecy

Nie. Póki co nic nowego nie ma. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy wy też uważacie, że te nagrody w uri za misję są po prostu śmieszne?

A właśnie. Dzięki temu pytaniu zauważyłem co jest nowego. Jest więcej uri za nagrody xD

Opublikowano

NO. I już po kłopocie. Można się logować.

Wiem, że można, ale już spokojnie jestem jakieś 30k uri w plecy

Nie. Póki co nic nowego nie ma. Ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy wy też uważacie, że te nagrody w uri za misję są po prostu śmieszne?

A właśnie. Dzięki temu pytaniu zauważyłem co jest nowego. Jest więcej uri za nagrody xD

No to fajnie . A o wiele zwiększyli ? Bo nie mam jak sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...