Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompilacja game (novaline) FreeBSD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale serwery zaczną padać, ohohoho...

myslcie dalej, że w tym source całym nie ma robaków i dalej zyjcie w przekonaniu ze to był wyciek =D

Sam jesteś ja ten robak ... Jest to source, bo dużo osób skompilowało i im działa, tak samo jak mi. Czy był to wyciek czy też specjalnie to zrobili to nie zmienia faktu, że możemy tego używać, modyfikować i kompilować według naszych upodobań. Cokolwiek na tam zostawili jako "niespodziankę" bardziej ogarnięci ludzie zmodyfikują sobie już i source jest już gotowe do korzystania na dedykach ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Kolego miły. Jebie mnie to co ktoś potrafi, ale najwidoczniej jesteś tu zbyt krótko, by zrozumieć myślenie większości forumowiczów. Każdy serwer opiera się na tutorialach, nie ma tam nic "od siebie" i na dodatek jest ich mnóstwo. A dlaczego? Ano, bo tutoriali jest masa i idioci nie muszą się nawet przykładać, by cokolwiek zrobić. Dlatego jestem przeciwny udostępnianiu wszystkiego i jestem zdania, że co masz, to Twoje i jak ktoś chce, to niech to od Ciebie odkupi. Nawet w tym przypadku- kolega udostępnił poradnik nt kompilacji, a i tak 90% serwerów które będzie stało na czystym, prosto skompilowanym game. Bo tylko tyle jest w tutorialu, nie włożą w to nic od siebie. Więc jeśli już spinasz, nie mając podstaw- rób to mądrze. Na dodatek, zaskoczę Cię. Nie postarzałem się tak prędko ;)

właśnie następna osoba okazała się chciwcem samolubnym kutasem społeczeństwa ty palancie jeden od kiedy chcesz coś sprzedawać co ani 1% nie jest twoje do tego moim zdaniem jesteś porostu osobą płytkiego pokroju nie był byś taki mądry gdyby niemcy nie udostępnili plików dalej byś pewnie siedział przy butelce z mlekiem i ssał mleczko i płakał jak by go nie było, brak mi słów na takich jak ty a czekaj znalazłem jedno ( Dziwka chyba odpowiednie określenie ?) bo takie określenie przyszło mi namyśl kiedy wyskoczyłeś z tekstem o kasie mianowicie sprzedać a może powinni cb sprzedać a sorka już się na pewno nie raz sprzedałeś

więc z takim podejściem jak ty masz proponował bym ci wyjście na ulice a nie siedzieć na forum

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

właśnie następna osoba okazała się chciwcem samolubnym kutasem społeczeństwa ty palancie jeden od kiedy chcesz coś sprzedawać co ani 1% nie jest twoje do tego moim zdaniem jesteś porostu osobą płytkiego pokroju nie był byś taki mądry gdyby niemcy nie udostępnili plików dalej byś pewnie siedział przy butelce z mlekiem i ssał mleczko i płakał jak by go nie było, brak mi słów na takich jak ty a czekaj znalazłem jedno ( Dziwka chyba odpowiednie) bo takie określenie przyszło mi namyśl kiedy wyskoczyłeś z tekstem o kasie mianowicie sprzedać a może powinni cb sprzedać a sorka już się na pewno nie raz sprzedałeś

więc z takim podejściem jak ty masz proponował bym ci wyjście na ulice a nie siedzieć na forum

To, czego nie potrafisz zrobić z source, miałem już bez niego. Nie napisałem nigdzie, że pliki powinny być sprzedawane, a jedynie PRACA, jaką ktoś wkłada w modyfikację. Uważasz, że wszystko to, co potrafię zrobić powinienem publikować, bo pliki wywodzą się z serwerów developerskich? No kurwa, twoje myślenie jest tak proste, że ja pierdolę.

Opublikowano

Sam jesteś ja ten robak ... Jest to source, bo dużo osób skompilowało i im działa, tak samo jak mi. Czy był to wyciek czy też specjalnie to zrobili to nie zmienia faktu, że możemy tego używać, modyfikować i kompilować według naszych upodobań. Cokolwiek na tam zostawili jako "niespodziankę" bardziej ogarnięci ludzie zmodyfikują sobie już i source jest już gotowe do korzystania na dedykach ;)

Później się nie zdziw jak Ci serwer "od tak" jebnie.

1659658.jpeg

Opublikowano

Później się nie zdziw jak Ci serwer "od tak" jebnie.

Skończ pierdolić bez sensu. Kurwa znawca się objawił. Dobrze, że Twój serwer stoi stabilnie i zajebiście, skończyłeś już? Prezentujesz zwykły bezsensowny spam.

Wałkujemy to już tyle lat.

Dawanie gotowców = koniec z myśleniem u ludzi = wysyp debilnych pytań.

Spróbujcie chociaż sami zacząć coś w tym kierunku robić, a nie od razu sterta próśb o pomoc w kompilacji.

Opublikowano

Skończ pierdolić bez sensu. Kurwa znawca się objawił. Dobrze, że Twój serwer stoi stabilnie i zajebiście, skończyłeś już? Prezentujesz zwykły bezsensowny spam.

Wałkujemy to już tyle lat.

Dawanie gotowców = koniec z myśleniem u ludzi = wysyp debilnych pytań.

Spróbujcie chociaż sami zacząć coś w tym kierunku robić, a nie od razu sterta próśb o pomoc w kompilacji.

Wystarczy mi nazwa serwera którą masz w hobby by nie prowadzić z tobą dyskusji, hipokryto. Co masz nie gotowego na nostidli, pochwal sie.

1659658.jpeg

Opublikowano

Wystarczy mi nazwa serwera którą masz w hobby by nie prowadzić z tobą dyskusji, hipokryto. Co masz nie gotowego na nostidli, pochwal sie.

Ohom. Profeszjonal guy.

To za co byłem odpowiedzialny.

Opublikowano

To że masz już ponad 20 lat nie czyni cię lepszym i wszystkowiedzącym.

Ile? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ps. najzabawniejsze jest to, że 90% osób hejtujących udostępnianie poradników z nich korzysta, sad true ;_;

Opublikowano

udostępniając source wydałeś na siebie wyrok śmierci. Szykuj się na spam na PW, w temacie, gołębiami i listami z tekstami: nie działa, jak skompilować mainline itp :)

Opublikowano

udostępniając source wydałeś na siebie wyrok śmierci. Szykuj się na spam na PW, w temacie, gołębiami i listami z tekstami: nie działa, jak skompilować mainline itp :)

Nowego słowa sie nauczyłeś? Mainline, tak?

1659658.jpeg

Opublikowano

hehhehehehehehehehehe, randomy znajo wszystkie bakdury w gejm i serwery bedo padac bo to wykorzystajo chociaz nie potrafio skompilowac game z tutoriala B)

Opublikowano

hehhehehehehehehehehe, randomy znajo wszystkie bakdury w gejm i serwery bedo padac bo to wykorzystajo chociaz nie potrafio skompilowac game z tutoriala B)

Random po dwóch tygodniach skapnie się o co chodzi o będzie szpanowal że jest koxem. Low pobierze i nie będzie wiedział co to jest. Pis joł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...