Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin na czitach

archer007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po bardzo długiej przerwie postanowiłem wrócić do metina.. no i jak metin to oczywiście bez czitów sie nie obędzie..zainstalowałem kamer moda i waithacka(tego od kamera, jak znacie jakiegoś bardziej efektywnego to proszę o podanie).. no dobra, jak już znacie moją sytuację to zadam kilka pytań:

- jak w metinie efektywnie nabijać poziomy

- jak zarabiać

- jaka profa najlepsza do PVE, metiny, bossy, ogólnie to PVP mnie nie interesuje (zawsze grałem wojem mentalem, ale jak jest coś ciekawszego to czemu nie?)

- jak znacie jeszcze jakieś pomoce to jestem otwarty

Opublikowano

Jeżeli masz już Kamera to szybkość wbijania lvli jest nie do porównania nawet z czystym metinem, oczywiście na korzyść kamera.

Zarabiać można różnie jak kto lubi

- przetopy (akurat ja się tym zajmuje)

- chodzenie 30 po m2 z łapką z lasku z wierzchowcem jeżeli posiadasz inną postać na tym koncie z militarem to cudo :)

- Polecam surę WP, aktualnie nim gram, postać niesamowita :)

- co do pomocy jest MagicMetin który sam może Ci biegac po metinach, w kamerze jest funkcja kopania rudy, w sumie exp bot tez jest ale mizerny :)

Opublikowano

no właśnie chodzi o to że postać jest nowa.. stare konta przepadly.. chyba bedzie trzeba wbić 30 i zająć się rybami/rudami. dałbyś swój build na WP?

Opublikowano

W sensie skille i staty??

Zaczynam zawsze od max inta później 2 siła 1 wital.

W skillach standardowo Ostrze>Zbrojka>Strach> tutaj już masz do wyboru ja proponuję Smoczy Wir do PVE :)

Opublikowano

MagicMetin ? To jest taki hack?. Jak tak to można prosić o link ? żeby już nie otwierać nowego tematu.

To nie miejsce na reklamę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...