Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na mida do 4800

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i nie za 4 k ja polecam ci 3 postacie za 3 k

Akali -świetna postać

Katarina - Dobre Combo łatwa do wbicia duble,triple killa

Le Blanc - Sam wiesz jak sprawuje się grze

Opublikowano

Może i nie za 4 k ja polecam ci 3 postacie za 3 k

Akali -świetna postać

Katarina - Dobre Combo łatwa do wbicia duble,triple killa

Le Blanc - Sam wiesz jak sprawuje się grze

napisałem do 4,8k, nie oznacza to, że chcę postacie Za 4,8k tylko 4,8k i tańsze

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Malzahar

- silence

- suppression

- pusklęta

- regen many z E

- dobry dmg

- może farmić pod wieżą

- harass

- % dmg z W

- mistrz 1v1

- bez systemu escape

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

napisałem do 4,8k, nie oznacza to, że chcę postacie Za 4,8k tylko 4,8k i tańsze

Ludzie Ci pomagają, a Ty nie korzystasz, do tego jeszcze się obrażasz na nich. Może kolega akurat wolał za trzy tysiące? Poza tym za bardzo patrzysz na te nerfy - będzie, to będzie, żaden nie jest pewny. Jak sobie ogarniesz postać to każdym będziesz grał dobrze, nie musisz grać tylko op ścierwami.

Orianna:

-Przydatny pasyw

-Świetna mechanika

-Duży dmg

-Przydatna teamowi

-Ult do teamfightów

-Dobra farma

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Zgadzam się z pitogo

Tylko denerwujesz swoimi głupimi tekstami... nie dość że ci ziomek napisał 3 postacie za 3k to jeszcze musiał to skomentować. Albo jesteś głupi albo udajesz... szczerze wątpie w tą drugą opcję.

Ps. Już ci mówiłem co myślę o tobie i że nikt nie jest w stanie przewidzieć nerfów a ty nadal tego nie rozumiesz?

Pss. Kto ci powiedział że Gragas ma dostać nerfa? WOW

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

"Może i nie za 4 k ja polecam ci 3 postacie za 3 k" Czyli on myślał, że tylko za 4800. Więc napisałem mu, że tańsze postacie tez możecie polecać.

A gragas dostanie nerfa na ulta.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Pss. Kto ci powiedział że Gragas ma dostać nerfa? WOW

Riot, a kto?

"Może i nie za 4 k ja polecam ci 3 postacie za 3 k" Czyli on myślał, że tylko za 4800. Więc napisałem mu, że tańsze postacie tez możecie polecać.

No właśnie z tego nijak nie wynika że tak myślał.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Riot, a kto?

No właśnie z tego nijak nie wynika że tak myślał.

No to jestem debilem, bo tak pomyślałem, sorry. Ale nie wiem czemu napisał ktoś, że się obrażam.. przecież w tamtym moim poście nawet żadna kurwa nie poleciała, więc kogo niby obrazilem? Normalny post.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Kłania się czytanie ze zrozumieniem

Koleś napisał że się obrażasz a nie kogoś obrażasz.

To że na Pbe gragas dostał różne zmiany nie znaczy że to ma wejść ludzie.. do tego dzisiaj wrócił mu normalny przelicznik i dmg z tego ulta so..

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

Kłania się czytanie ze zrozumieniem

Koleś napisał że się obrażasz a nie kogoś obrażasz.

To że na Pbe gragas dostał różne zmiany nie znaczy że to ma wejść ludzie.. do tego dzisiaj wrócił mu normalny przelicznik i dmg z tego ulta so..

Ale czemu on stwierdził, że się obrażam?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Ale czemu on stwierdził, że się obrażam?

Np Riven wiem nie jest na na mida ale po patrz

Każdy mówił ze Riven po nerfie będzie niczym a dalej każdy nią gra i koksi nerf nic nie daje to kwestia ogarnięcia danej postaci

Opublikowano

Np Riven wiem nie jest na na mida ale po patrz

Każdy mówił ze Riven po nerfie będzie niczym a dalej każdy nią gra i koksi nerf nic nie daje to kwestia ogarnięcia danej postaci

na topa mam już dużo champów (to znaczy większość moich są na topa, dużo to złe słowo bo champów mam chyba 19)

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Twisted

Stun, slow, duze dmg, niesamowicie mocne jak sie go ogarnie.
Strasznie mobilny dzieki swojemu ultowi, mozesz kontrolowac inne linie i im pomagac np na rankedach.

Kaarthus.
Poprostu masakra w teamfightach dzieki pasywce. Jak poleci na Ciebie focus to i tak zyjesz jeszcze przez 7 sec i obijasz przeciwnikow.
Do tego latwa farma dzieki q.

Orianna

Przydatna dla teamu
Duzy dmg
Swietna mechanika
Mocny harass
Easy farma

Riven
Nie dając sie obijac i dobrze farmiąc, jak w miare szybko zlozymy tluczka to przeciwny apc schodzi na combo.
Jesli bedziemy wiedzieli jak nia grac, mozemy zniszczyc kazda inna postac na midzie.

Brand.
Jedna z moich ulubionych postaci.

Stun, duze dmg, swietna mozliwosc obijania przeciwnika z w, easy farma (w+e)
I na 6 lvlu przy dobrej farmie, cofamy, idziemy na linie, e,q(stun),w,ulti,ignite i po przeciwniku :)
Do tego dobry w teamfightach dzieki ultowi i w.

Kassadin
Tutaj chyba nie musze duzo mowic.
Czasami moze byc ciezko w early bo farmi z bliska, ale w late zjada kazdego apc i keruje wiekszosc gier.
Ogromne dmg, 3 sec silence,i ulti(flash) co 6 sec.
Masakra.

Nidalee
Z tego co widze jest mało popularna ale jest niesamowicie mocną postacią.
Jak nauczysz sie nią farmic uzywajac q i potem ulti i nauczysz sie jej mechanizmu to przeciwnemu apc/adc sciagasz dzidą pol hp :)
Do tego dzieki pasywce i w na kocie jest niesamowicie mobilna.

Gragas
Nie patrz na nerfa, gragas i tak bedzie mocny, ma niesamowicie easy farme, nafarmiony ma niesamowicie duze dmg, ulti przydatne w teamfightach.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Twisted

Stun, slow, duze dmg, niesamowicie mocne jak sie go ogarnie.

Strasznie mobilny dzieki swojemu ultowi, mozesz kontrolowac inne linie i im pomagac np na rankedach.

Kaarthus.

Poprostu masakra w teamfightach dzieki pasywce. Jak poleci na Ciebie focus to i tak zyjesz jeszcze przez 7 sec i obijasz przeciwnikow.

Do tego latwa farma dzieki q.

Orianna

Przydatna dla teamu

Duzy dmg

Swietna mechanika

Mocny harass

Easy farma

Riven

Nie dając sie obijac i dobrze farmiąc, jak w miare szybko zlozymy tluczka to przeciwny apc schodzi na combo.

Jesli bedziemy wiedzieli jak nia grac, mozemy zniszczyc kazda inna postac na midzie.

Brand.

Jedna z moich ulubionych postaci.

Stun, duze dmg, swietna mozliwosc obijania przeciwnika z w, easy farma (w+e)

I na 6 lvlu przy dobrej farmie, cofamy, idziemy na linie, e,q(stun),w,ulti,ignite i po przeciwniku :)

Do tego dobry w teamfightach dzieki ultowi i w.

Kassadin

Tutaj chyba nie musze duzo mowic.

Czasami moze byc ciezko w early bo farmi z bliska, ale w late zjada kazdego apc i keruje wiekszosc gier.

Ogromne dmg, 3 sec silence,i ulti(flash) co 6 sec.

Masakra.

Nidalee

Z tego co widze jest mało popularna ale jest niesamowicie mocną postacią.

Jak nauczysz sie nią farmic uzywajac q i potem ulti i nauczysz sie jej mechanizmu to przeciwnemu apc/adc sciagasz dzidą pol hp :)

Do tego dzieki pasywce i w na kocie jest niesamowicie mobilna.

Gragas

Nie patrz na nerfa, gragas i tak bedzie mocny, ma niesamowicie easy farme, nafarmiony ma niesamowicie duze dmg, ulti przydatne w teamfightach.

A co robi E karthusa? Co do nidalee i orianny to to są trudne postacie. Nie wiem czy ogarne. Tf chyba też jest trudny, ale ciekawi mnie ta postać, pomyśle o nim. Tak samo o brandzie.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

E karthusa, dziala powiedzmy jak ulti fiddlesticksa.

Dziala obszarowo i zadaje dmg co sekunde ale jest strasznie manożerne.

Hmm no nidalka i orianna wymaga troche treningu i ogrania ale dla chcacego nic trudnego.
A gra nidalką sprawia ogromną przyjemnosc.
Sciaganie przeciwnikow z dzidy przyprawia wiele radosci :D

Ktos jest daleko od was, mysli ze uff ucieklem a tu dzida i papa :D
Ale do grania nią trzeba do perfekcji opanowac timing w sensie czas lotu dzidy i predkosc poruszania sie danego przeciwnika.
Ja to juz mam ogarniete i nidalką wyprawiam cuda.

Jesli bys sie na nią zdecydowal napisz na PW, chetnie opowiem Ci o paru trickach na nidalce i pomoge Ci ją ogarnac chociaz w malym stopniu ;p

f1w1wt.jpg
To jest praktycznie na porządku dziennym :D

Tf owszem jest dosc trudny, gralem nim kilka razy i srednio mi to szlo, narazie go nie kupuje.

A co do branda jest dosc latwy, wystarczy ze przeczytasz dokladnie jak dziala jego skile i pasyw dajacy dodatkowe efekty skilom i wystarczy, bedziesz potrafil nim grac. Jest dosc latwy a fajny ;p

rYD9JSA.png

Opublikowano

na topa mam już dużo champów (to znaczy większość moich są na topa, dużo to złe słowo bo champów mam chyba 19)

Nie chodziło mi ogólnie Riven chodzi o to żebyś nie patrzył tak na nerfy bo chodzi o skill

Opublikowano

Katarina :

-jedno dobre wejście w tf może go wygrać

Gragas:

-Wiadomo op xD

Malzahar:

-Mistrz 1 na 1

Swain:

-Na linii jest go ciezko outfarmić, bardzo dobry sustain

Mordekaiser:

-Postać niedoceniana ale imo wciaz viable. B.dobry harras na linii, po 6 lvl easy kill. W late game Teamfighty 6vs4

Opublikowano

Na midzie niszczy wszystko :)

Niesamowicie mobilny, ogromne dmg, ja osobiscie go nie lubie i go szybko nie kupie, poprostu nie lubie tej postaci ale wiem co potrafi :)

I pomimo wszystko polecam :D

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...