Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim w końcu grać ?! Dylemat ! Pomocy !

wujek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż posiadam 63 knighta jak na razie skille słabe bo 70/67 axe. I chce kupić pacca i wbić 100 level ale nie wiem czy grać na najcie czy od nowa na palku ?? Powiedzcie mi gdzie expić knight'em na 70 lvl + Jak bedę miał skille dobre to po ile będę bił potwory ? Póki co mam straszne waste na gs'ach / dragonach. Na razie jestem na FACCU i jedyne co to tylko cyklopy ;/

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

Witam otóż posiadam 63 knighta jak na razie skille słabe bo 70/67 axe. I chce kupić pacca i wbić 100 level ale nie wiem czy grać na najcie czy od nowa na palku ?? Powiedzcie mi gdzie expić knight'em na 70 lvl + Jak bedę miał skille dobre to po ile będę bił potwory ? Póki co mam straszne waste na gs'ach / dragonach. Na razie jestem na FACCU i jedyne co to tylko cyklopy ;/

Ja bym ci polecał już grać knightem, dobijesz sporo skilla i bedzie ci sie przyjemnie expiło, jeśli chodzi o miejsce expienia ciężko mi powiedzieć bo nigdy nie grałem na realu takim lvl :) ale masz na tym forum oddzielny dział gdzie mozesz napisac lvl, profa i oczekiwania od Cb :)

Opublikowano

Ja bym ci polecał już grać knightem, dobijesz sporo skilla i bedzie ci sie przyjemnie expiło, jeśli chodzi o miejsce expienia ciężko mi powiedzieć bo nigdy nie grałem na realu takim lvl :) ale masz na tym forum oddzielny dział gdzie mozesz napisac lvl, profa i oczekiwania od Cb :)

Ok, dzięki. Ale Czy ja zawsze bede miał takie waste na knight'cie ?? Palkiem na 60 lvl to expiłem na pohu z profitem + i to dużym.. a tutaj ? GS mnie wbije po 200.. same hity na klate. ;/

Opublikowano

Tak już jest knajtem. Idziesz na Mintwalin i wszytko bierzesz na strzała, robisz postmana i wysyłasz lota, bedziesz pływał w kasie ;)
Taka sama sytuacja jest na 8lv, palek/drut/sorc bez problemu uwali cyca na tym 8lv a ty knajtem siedzisz na trolach.
Jeśli wysokolevelowy knajt to tylko bp manasów i spamowanie exori <- obecnie robi większą siekę niż ED/MS
Podsumowując knajt-ubijanie gówna na masową skalę np. Orc forest itp. inne profy to trudniejsze moby.

Opublikowano

Czyli co 100lvl na cyclopolis będę siedział ? xD

Opublikowano

Jak już masz knighta to graj nim, ek a rp dużej różnicy nie robi (przynajmniej dla mnie). Na eku waste wgl nie powinno być, chyba ze walisz jakieś ostre pg.

Co do expów :

mutated raty - yalahar

piraty - nargor,yalahar

necro/hero - yalahar

ancient scarabs - ank

necro - darashia czyt. drefia

cyclopy - mistrock

dragony - yalahar

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

a jak będzie na skilowaniu offline ?? przez 2 miesiące pacca jaki myślicie że mi skill wbije ? póki co mam 70/67

Opublikowano

a jak będzie na skilowaniu offline ?? przez 2 miesiące pacca jaki myślicie że mi skill wbije ? póki co mam 70/67

90 raczej spokojnie.

sybga.png

Opublikowano

Ok , dzięki.

A jeżeli już będę miał takie skille jak np. 85/80 i dobre eq , to czy dalej gs/y dragony będą mi takie kryty walić po 150 + ??

Opublikowano

Ok , dzięki.

A jeżeli już będę miał takie skille jak np. 85/80 i dobre eq , to czy dalej gs/y dragony będą mi takie kryty walić po 150 + ??

Zależy to też od twojego eq, weź pod uwagę, że na 150lv bd miał lepszą bron, lepsze czary, potiony i nie zdążą wcale tak dużo tych "krytów" walnąć, jak jest na niższym poziomie.

sybga.png

Opublikowano

Za nim będę mieć 150 poziom , najpierw muszę na czymś to wbić a nie chce roku wbijać takiego level'a. Palkiem to można spokojnie w 2 miesiące , a ja chce 100 lvl dobić do końca roku szkolnego ale nie chce tak że będę cały czas expił na potworach z małym expem.. Jak radzicie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...