Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile gracie w lola?

TheNeKuPL10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsza moja gra była w połowie 2010 roku. Dalsza gra zaczęła się na końcu 2011 a wtedy jeszcze 30 lvl nie miałem więc nie mogę odpowiedzieć na pytanie;d

Opublikowano

Czerwiec 2013, czyli 7 miesięcy. Mam 30lv ale nie gram rankedów bo nie mam 16 postaci (ale runy są pod ad i ap), z czego wynika że nie gram dużo^^.

Opublikowano

Był już taki temat ;)

@TOPIC

Gram od patchu z hecarimem ( tj. 2012 s2, kupiłem mu nawet skina z hallowen na pamiątkę :D ) z przerwami, bo od lipca do teraz nie grałem w lola.

21515.jpg

Opublikowano

Styczeń 2013, w s3 silver I, w s4 spadłem do brązu I i aktualnie wyszedłem do silvera I ponownie ;).

Opublikowano

Konto założyłem na początku 2011 ;p Ale na początku za bardzo gra mnie nie wciągnęła ;)

Około pół roku później zacząłem grać z kuzynem.

Na pewno grałem w 1 sezonie, bo pamiętam usunięcie run uników które posiadałem, oraz ogólnie reset masterek z powodu początku 2 sezonu :)

Opublikowano

Początek sezonu 2, o ile się nie mylę to był to grudzień 2011. Sezon2 silver, potem sezon 3 plat1, pre sezon 4 diamond 5, a teraz gold 1 z mmr diamentu

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Początek z LoLem miałem w 2'gim sezonie, jakoś 3-4 miesiące do końca 2. W trzecim sezonie miałem G5, aktualnie G4 i pomału do przodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...