Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRAFIK Prace graficzne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|R|

|

|E|

|

|K|

|

|L|

|

|A|

|

|M|

|

|A|

|

Oferuje prace graficzne.

Kontakt GG 45508174

Praca przyładowa :

Informacje jak i ss są moim wymysłem i nie jest to prezentacja serwera który już stoi !

ZAKAZ KOPIOWANIA GRAFIKI JAK I ELEMENTÓW ZAMIESZCZONYCH !

PREZENTACJE SERWERÓW:

vrvaivzjgist.png

o1dj5z6qmv8c.jpg

SŁABA JAKOŚ GRAFIKI JEST PRZYCZYNĄ HOSTA NA KTÓRYM SIE ZNAJDUJĘ !

SYGNATURKI:

28oskql3ub2j.gif

abr87il8z9ln.gif

BANNERY:

fipkflb9cghz.gif

83azqe1ruszs.gif

TŁA DO KLIENTA:

Już niedługo!

Opublikowano

calkiem fajne gify.

W jakim programie je wykonujesz?

I czy ta 2# prezentacja przypadkiem nie jest nexanity - kains aka TheNaid??

grafika ladna, hmm polecam

Opublikowano

Nie jest, grafikiem Nexanity byłem ja nie Kains i nigdy nie wykonałbym takiego gówna.

Wszystkie prace jechane na gotowcach, nie uwierze że ktoś kto potrafi zastosować "styl" nie potrafi wyostrzyć obrazka.
Nawet jeśli te prace robiłbyś Ty sam, wyglądają bardzo słabo, dlatego też nie polecam Twoich usług innym.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie jest, grafikiem Nexanity byłem ja nie Kains i nigdy nie wykonałbym takiego gówna.

Wszystkie prace jechane na gotowcach, nie uwierze że ktoś kto potrafi zastosować "styl" nie potrafi wyostrzyć obrazka.

Nawet jeśli te prace robiłbyś Ty sam, wyglądają bardzo słabo, dlatego też nie polecam Twoich usług innym.

Pozdrawiam

Hmm tylko mam pytanie masz jakieś dowody że robione na gotowcach bo jest to lekkie oczernianie człowieka i bezpodstawnie psujesz mu opinie jeśli naprawdę prace są robione na gotowcach to także nie polecam na razie neutral co do człowieka chociaż wydaje mi się że prace naprawdę są jego i jeśli tak to polecam lecz neutral póki od up'a dowodów nie zobaczę :D 

Opublikowano

calkiem fajne gify.

W jakim programie je wykonujesz?

I czy ta 2# prezentacja przypadkiem nie jest nexanity - kains aka TheNaid??

grafika ladna, hmm polecam

Nie grafika jest robiona na wzór z pamięci.

Gify teraz można robić w każdym programie.

Dziękuję.

Hmm tylko mam pytanie masz jakieś dowody że robione na gotowcach bo jest to lekkie oczernianie człowieka i bezpodstawnie psujesz mu opinie jeśli naprawdę prace są robione na gotowcach to także nie polecam na razie neutral co do człowieka chociaż wydaje mi się że prace naprawdę są jego i jeśli tak to polecam lecz neutral póki od up'a dowodów nie zobaczę :D

Prace są moje więc spokojnie :)

wkrótce wstawię nowy zaprojektowany przeze mnie interfejs : logowania, wyboru postaci, zakładanie postaci jak i wybór królestw.

Dziękuję za wypowiedz.

Opublikowano

Demetrious jest jednym z najlepszych grafików w Polsce więc jeżeli napisał, że to są gotowce to jest tak jak mówi.

(Nie musi pokazywać skilla na tym forum, wystarczy, że niszczy wszystkich na profesjonalnym graficznym forum. Sam się u niego uczę.)

Osobiście mogę polecić tylko prezentację serwerów bo są nawet, nawet.

Reszta mi się nie podoba.

0LsM05U.png

Opublikowano

@UP gó** prawda że jest jednym z najlepszych grafików ... Chyba nigdy dobrego grafika nie widziałeś  , więc nie mów nam tutaj że jeden z najlepszych ...

A tak to polecam tego pana znam go i miło się z nim współpracuje ;)

Opublikowano

Demetrious jest jednym z najlepszych grafików w Polsce więc jeżeli napisał, że to są gotowce to jest tak jak mówi.

(Nie musi pokazywać skilla na tym forum, wystarczy, że niszczy wszystkich na profesjonalnym graficznym forum. Sam się u niego uczę.)

Zaczyna się xD Najlepszy czy tam prawie nigdy by nie siedział na mpc...........

Opublikowano

możliwe nie mówię że nie ale jeśli coś się już piszę na temat "oszustwa" to powinno się jakieś dowody dać ale bez spamu ponownie polecam ową osobę :) 

PS: W tym zielonym nie wiem czy to ma tak być ale ten kształt, brush czy co to jest na dole i górze jest do poprawy bo widać jakby był on tam na chama wciśnięty :D 

Opublikowano

Musicie Tutaj spamować?

Idźcie nabijać posty gdzie indziej okey ?

P.S - pogaduszki co jak gdzie kiedy urządzajcie sobie na PW nie pod tematem nie ku temu on służy.

Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...