Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hacka Metin2 [PL]

meest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam działającego i niewykrywalnego bota który przyciąga potwory do siebie i jak stoisz i nic nie robisz to on sam bije, tylko stoisz i nic, nawet nie widać animacji że macha bronią był on w kamermodzie jak się nie mylę tylko nie wiem czy działa jeszcze na PL'u ponieważ zrobili jaki GameForageLive i przez to się ściąga teraz metina i nie wiem czy jak włącze bota i wejde na swoje konto to nie zbanuje mnie odrazu po zalogowaniu, i chciałem zapytać czy ktoś używa bota na PL'u? odkąd jest ten nowy system GameForge?

To nie miejsce na reklamę.

Opublikowano

Witam, szukam działającego i niewykrywalnego bota który przyciąga potwory do siebie i jak stoisz i nic nie robisz to on sam bije, tylko stoisz i nic, nawet nie widać animacji że macha bronią był on w kamermodzie jak się nie mylę tylko nie wiem czy działa jeszcze na PL'u ponieważ zrobili jaki GameForageLive i przez to się ściąga teraz metina i nie wiem czy jak włącze bota i wejde na swoje konto to nie zbanuje mnie odrazu po zalogowaniu, i chciałem zapytać czy ktoś używa bota na PL'u? odkąd jest ten nowy system GameForge?

Teraz GameForge o wiele bardziej ogarnął zabezpieczenia.

Jest o wiele większa możliwość wykrycia.

Jeśli chodzi o tego wait hacka co w kamer modzie był to masz go tutaj:

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Znajduje się pod "Uruchomić z prawami administratora"

Inne WH możesz znaleźć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1120516-spis-hackow-botow-bugow-metin2/

Poczekaj na wypowiedź o zabezpieczeniach bo ja na ten moment nie czituję na PL

i nie wiem jaki to może przynieść skutek.

Raczej po plikach cię nie wykryją, jedynie może cię ktoś zobaczyć

i wysłać screena/screeny do GM i administracji.

Opublikowano

Jeżeli po plikach nie wykryją to będzie dobrze, bo o miejsce właczeniu bota to się nie martwie. Pytam się o te zabezpieczenie dlatego że zaczynam od nowa grać gdzie mam dobre EQ +9 i boje się ze bede grał i zbanują mnie i strace eq bo te eq co ja mam to naprawde szkoda było by stracić.

Opublikowano

Odświeżam.

Ściągnołem bota z metin2mod.tk zainstalowałem do folderu z metinem i odpalam go to pojawia się okienko z Ninją, i jest "About" "Check version" "AutoLogin" i Start Mod i gdy klikam start mod to błąd mi wyskakuje

Dokładny błąd: Python27.dll is in use

Bota urachamiam z prawami administratora ale nie dziala mi :/ proszę o pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...