Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

beka z gamusa

dostalempermaxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beka z tego gma xDD

http://www.mpcforum.pl/topic/1134652-dlaczego-kocham-rankedy/?p=9777119

tutaj go krytykuję

http://www.mpcforum.pl/topic/1136948-perm-krzesel-m0mg3th3c4m3r4/

tutaj perm za multi, przy czym nawet nie rozumiem co jest złego w posiadaniu 2 kont jeśli się z jednego korzysta xD

ps dawaj, usuń ten temat albo zamknij, pokaż jakim jestes idiotą

serio boli cię moja krytyka?

czy to co pierdolisz jest tak bardzo nie do poparcia żadnymi argumentami że najprostszym sposobem jest zbanowanie mnie?

chyba największe forum w polsce i się takie rzeczy dzieją. śmieszne

właściwie to mam wyjebane na to forum tylko tu trollowałem xD

no ale to POWAŻNE forum. i poważny userzy i moderatorzy.

Opublikowano

Nie chciał (raczej), ale musiał.

Jak się nie podoba forum to masz setki innych. Po prostu na tym forum jest porządek.

to w takim razie za co dostałem blokadę na statusy?

Za głupotę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

nie potrzebuję posiadać konta na jakimkolwiek forum xD

za głupotę blok na statusy, haha, no nieźle, ale coś mi się wydaje że ktoś taki jak ty jest "głupszy" ode mnie

tez kiedys miałem faze na to forum i ciagle tu siedzialem i zliczałem lajki, nie bój się, to minie

Opublikowano

ty i te twoje mądrości z brązu, jungler powinien oddawać kille, gówno prawda, kille nic nie znaczą po prostu zabijając pozwalasz wygrać linię a zgankowany i tak ma jakiś gold oraz ten za łatwiejszą farmę gdy przeciwnik nie żyje + ty masz gold głównie właśnie z killi/asyst, będąc nafeedowanym wprowadzasz dmg na każdy lane bo jesteś junglerem i roamujesz, więc nie pierdol, i jeszcze ta sygna, JA PIERDOLE XDD

btw wygrywa się pushem, a nie goldem za kille, chociaż one rzeczywiście pomagają, ale chodzi o to żeby możliwie zgankować i spushować tyle turreta ile się da i o ile to możliwe

topic vanosh nie płacz, przeczytaj swój tytuł i nie wrzucaj na tu swoich gównianych screenów z dobrymi statami, bo dobre staty może mieć każdy co nie znaczy że jest dobry, umiejętność rozegrania teamfightu diametralnie różni się od umiejętności skorzystania z jungle timerów aby zajebać przeciwnikowi buffy lub zgankowania lane w odpowiednim momencie co jest po prostu diabelnie proste, jak potrafi się grać

Tak czytam tego posta i za chuja nie mogę pojąć o co chodzi. Jebany lol.

Ban słuszny. Możesz wypierdalać wyjść.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

jak nie potrzebujesz tutaj konta, to po na chuj drążysz temat swojego bana?

Opublikowano

Rozumiesz ze za multi jest perm? nawet jak nie korzystasz z drugiego.

Opublikowano

spokojniej, bo zaraz tym tematem zrujnujesz mu karierę, a ludzie wezmą go za idiotę : /

Opublikowano

beka z tego gma xDD

http://www.mpcforum.pl/topic/1134652-dlaczego-kocham-rankedy/?p=9777119

tutaj go krytykuję

http://www.mpcforum.pl/topic/1136948-perm-krzesel-m0mg3th3c4m3r4/

tutaj perm za multi, przy czym nawet nie rozumiem co jest złego w posiadaniu 2 kont jeśli się z jednego korzysta xD

ps dawaj, usuń ten temat albo zamknij, pokaż jakim jestes idiotą

serio boli cię moja krytyka?

czy to co pierdolisz jest tak bardzo nie do poparcia żadnymi argumentami że najprostszym sposobem jest zbanowanie mnie?

chyba największe forum w polsce i się takie rzeczy dzieją. śmieszne

właściwie to mam wyjebane na to forum tylko tu trollowałem xD

no ale to POWAŻNE forum. i poważny userzy i moderatorzy.

Żeś dojebał.

Opublikowano

spokojniej, bo zaraz tym tematem zrujnujesz mu karierę, a ludzie wezmą go za idiotę : /

właściwie to masz racje, ale on i tak jest skończonym frajerem, tylko na forum coś znaczy więc nie ma czego rujnować

Opublikowano

właściwie to masz racje, ale on i tak jest skończonym frajerem, tylko na forum coś znaczy więc nie ma czego rujnować

I jest Magikiem.

1390812908-U247445.png

Opublikowano

mama powiedziała żebym się nie martwił bo to nie koniec świata i że kupi mi własne forum

To dobrze. Dlaczego jeszcze żaden Moderator nie zamknął tego tematu?

Pisz na PW do GM, a nie wyżalasz się w pogaduszkach.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...