Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co robic tymi postaciami? s50 Negros

Shahi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a konkretniej - jak zarobić by się nie narobić?

teoretycznie mam wszystko czego potrzeba na dobry start, a w praktyce nie mam jak zarobić rywalizować z botami.

mam sure wp 45 lvl z bojem, na niej eq fms +9 18% sr 20 orki, nieszczesna +9 1,5khp, okragla 6, wyzywajacy 7, buty i nasior 1k hp. strach m4 ostrze m2. teoretycznie glowna postac.

mam woja 30 lvl, na nim pieczec walecznego lwa z tomboli, tygra 7 pieciokatna 6 rib +7 35% sr. aura m1.

teoretycznie na metki.

+ buff 42 blogo i pomoc m1, ale to sie nie liczy bo mam drewniany komp i nie uciagne dwoch kont.

aha, i mam do dyspozycji 118sm

chce zarobic na jakies lepsze eq dla obu tych postaci by zaczac bardziej expic/dropic. probowalam jezdzic na metki w m2 ale tam pelno farmbotow, przez 3 dni ubilam tylko 5 metkow.

nie chce uzywac hackow bo juz mi za to zbanowano kilka postaci. boje sie poleciec po powiazaniach.

czy mozecie dac mi kilka propozycji co moge tymi postaciami zdzialac? ciezko mi sie do pl przyzwyczaic po latach grania na privach.

who cares?

Opublikowano

Jak zarobic? Wbijasz 10lvl, może być większy ale najlepiej 10, prosisz kogoś by cie dodał do gildii. Idziesz do m3 "terenu gildyjnego" i idź na przeklęte zwierzęta, oddawaj exp na gildie bo więcej kaski będzie, z przeklętych leci dużo yangów, oraz bodzie.

Opublikowano

A tam gadasz.:-)moze nie wiesz gdzie chodzic na te metki. Wp lec z lev to gory a bodziakiem drop w m2. Wp bedziesz jezdzic w piekle na metki tylko musisz wbic troche wyzszy lev. podexp troche postaci do 20 i pare do 30 zeby riba wbic na 9 bodziami za skrzynki na 30 lev a w fms zmien srednie zeby bylo cos kolo 30

u1lc.png
Opublikowano

Postacią 45 wybierasz się na dolinę/pustynie i nawalasz metki. Do tego w dolince masz Wodzów, albo dropić ulepszacze.

Postacią 30 lvl możesz na przemian: kopać żył, łowić i latać po metkach w m2 - ale skoro mówisz, że to jest nieopłacalne, także sam zdecyduj co będzie lepiej ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Metki w m2, możesz ryzykować też FishBotem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Bierz tego 45 lv i w nocy godz. 3/4 lecisz na doline ew. Pustynię ubijesz min. 15 metinów najlepiej z rękawicą i na pewno jakiś kamol dropnie, wartościowe ku lub od +4.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...