Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 - ogromne lagi podczas zmieniania bonów w EQ

llvllarlboro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam następujący problem z grą... gdy odpalam /bs i zaczyna zmieniać bonusy w eq to przez minute jest wszystko dobrze, płynnie, natomiast po pewnym czasi praca zwalnia, po wrzuceniu zmianki w przedmiot dostaję sekundowego laga, wszystko z czasem opóźnia się jeszcze bardziej, po 10 min muszę czekać po 3 sekundy zanim bot wrzuci zmiankę w eq, wszystko staje na 3 sekundy łącznie z botem, po 10 min, 20 zmianek wrzuca w tak wolnym czasie jak np normalnie powinno to zrobić z 10x. Myślę, że to nie wina switchera tylko clienta lub moda. Sciągnąłem tego aktualizowanego moda z 10.12.2013 i reinstalowałem clienta... nic nie pomogło, miał ktoś podobny problem i wie jak sie z tym uporac?

Opublikowano

Nie gram na balmorze tylko na Pandorze... i jak masz doawac takie rady to nie dawaj w ogole.

słuchaj mnie uwaznie dzieciaczku wchodzisz pytasz sie ja ci odpowiadam a ze się przejęzyczyłem to wybacz za to ale naprawdę musisz być tępy ze nawet tego nie skapowałeś dla czego masz lagi na serwie

następnie co do tego

nic nie pomogło, miał ktoś podobny problem i wie jak sie z tym uporac?

nie mieniał nikt a maja wtedy wszyscy taki problem jak jeden tępy uj nie wie ze w serwer lecą dedosy

następnie czytaj a nie się pytasz i nie przyswajasz do siebie informacji podanych wcześniej nie moja wina ze masz problem z przyswajaniem wiedzy tylko z problemami wpadacie na te forum a jak coś nie tak to z krytyka i chamstwem

a jeśli chodzi o moje wypowiedzi i rzucanie hu.-jami w takich jak ty to chyba jest uzasadnione

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka, mam następujący problem z grą... gdy odpalam /bs i zaczyna zmieniać bonusy w eq to przez minute jest wszystko dobrze, płynnie, natomiast po pewnym czasi praca zwalnia, po wrzuceniu zmianki w przedmiot dostaję sekundowego laga, wszystko z czasem opóźnia się jeszcze bardziej, po 10 min muszę czekać po 3 sekundy zanim bot wrzuci zmiankę w eq, wszystko staje na 3 sekundy łącznie z botem, po 10 min, 20 zmianek wrzuca w tak wolnym czasie jak np normalnie powinno to zrobić z 10x. Myślę, że to nie wina switchera tylko clienta lub moda. Sciągnąłem tego aktualizowanego moda z 10.12.2013 i reinstalowałem clienta... nic nie pomogło, miał ktoś podobny problem i wie jak sie z tym uporac?

Nie ty pierwszy masz tego typu lagi.

Polecam zmienić BS'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-dl-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/
Opublikowano

Jak ci laguje to zapewne jesteś na channelu na którym jest wiele osób,zmień chanel na taki na którym jest mała ilość osób,np ch4 jeśli to nie pomoże to wyłącz wszystkie programy typu skype/torrent czy antyvirus.

Opublikowano

słuchaj mnie uwaznie dzieciaczku wchodzisz pytasz sie ja ci odpowiadam a ze się przejęzyczyłem to wybacz za to ale naprawdę musisz być tępy ze nawet tego nie skapowałeś dla czego masz lagi na serwie

następnie co do tego

nic nie pomogło, miał ktoś podobny problem i wie jak sie z tym uporac?

nie mieniał nikt a maja wtedy wszyscy taki problem jak jeden tępy uj nie wie ze w serwer lecą dedosy

następnie czytaj a nie się pytasz i nie przyswajasz do siebie informacji podanych wcześniej nie moja wina ze masz problem z przyswajaniem wiedzy tylko z problemami wpadacie na te forum a jak coś nie tak to z krytyka i chamstwem

a jeśli chodzi o moje wypowiedzi i rzucanie hu.-jami w takich jak ty to chyba jest uzasadnione

Słuchaj pajacu, jestes zgłoszony i mam nadzieje, ze to nie pierszy twój komentarz tego typu na tym forum a ostatni, i tego dopilnuje, bo ja gnoju Cie nie wyzywam i Ci nie ubliżam... Zadajac pytanie oczekuje odpowiedzi a nie wywodów gnoja, któremu sie wydaje, ze wszystko wiem, i ja tego tak nie zostawie, nikt mnie nie bedzie obrażał...

Jak ci laguje to zapewne jesteś na channelu na którym jest wiele osób,zmień chanel na taki na którym jest mała ilość osób,np ch4 jeśli to nie pomoże to wyłącz wszystkie programy typu skype/torrent czy antyvirus.

To nie ma związku z serwerem, lagi mam podczas bonowania tylko, jak wrzuca zmianke w przedmiot gra staje na ułamek sekundy, jak wyłączem bonowanie, lub podnoszenie sztabek, lagi ustaja, gra chodzi swietnie, tylko przy zbieraniu EQ lub wkłądaniu zmianek sa problemy.

Opublikowano

Znajdź moda z 19.08.13, na tym nie ma lagów. Ja osobiście zrobiłem sobie kopię klienta do którego zainstalowałem tego moda,i tylko na tym używam maszynki.

Przy okazji tego tematu, czy mógłby ktoś napisać jak zmieniać tym bony 6/7?

Wpisuję ID tych zmianek, w 1 daję Silny Przeciwko Potworom w 2 Wartość Ataku +250 a mimo to ten skurczybyk nadal zmienia bony 1-5. Kolega podpowiedział mi aby najpierw dodać do itemu 6/7, ale to też nic nie daje.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...