Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

---> [1.7] --- Nowy Serwer! +---+ gildie+survival +---+ Autorskie pluginy +---+ 100 slotów ==== HIT ==== Drop Fortune! -- PVP ++++ ZAGRAJ JUŻ DZIŚ ---

RoxiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy serwer minecraft

Gildie!

Wersja 1.7

8 GB Ram! - brak lagów

100 slotów!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

IP: McKox.cubehost.pl

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

HIT- Fajne coś na gildie (skript by dzikoysk)

Chat- [gildia] nick: <wiadomość>

Chat VIP- [gildia] [VIP] nick: <wiadomość>

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Drop stone z FORTUNE!!!!!!

sprawdź pod /drop

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zapraszamy!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Duże przywileje dla VIPa i SVIPa!

Sprawdź pod /vip

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Do moderatorów:

Jest to nowy serwer, więc proszę nie zamykać i nie odkopywać prezentacji ze straego serwera!

Opublikowano

@UP właśnie robię reklamy. Dziwne dlaczego na otwarciu było 40 osób, a tera gra po 5-7. Dzięki za pozytywną opinię.

Opublikowano

Hehć xD Autorski plugin na gildie powiadasz? Pokaż mi chociaż część kodu.

Jak zgaduje gildie dzkoysa, podmienione komendy po prostu na inny wygląd, tylko gildie dzikoysa mają zjebany system worldguarda oraz max 5 znaków dla gildii, u niego to wszystko, nie trudno się domyślić, łatwo jest podmienić komendy w Customcommands, mycommands czy też skrypcie.. nic trudnego i nie wmawiaj ludziom, że autorski plugin na gildie ;)

Nie zagram na serwerze ze względu na waszą oryginalność, serwer jest w miarę ogarnięty, ale spawn nie zadowala.. nie dość, że pełno złota, żelaza to jebie po oczach jak słońce, tak zwany oczojebny spawn, popracuj nad estetyką i kolorystyką na chacie, na tabliczkach itp. najebane jest od różowego po niebieski.

To najbardziej odstrasza graczy, czasami masz napisane z małej, a czasami z dużej.. to jest ważne :) Estetyka serwera jest pierwsza do zrobienia ;)

Pozdrawiam, Sizzeq.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

@UP dzięki za info. A w sprawie pluginu możesz napisać na PW, jak chcesz.

Postaram się ogarnąć spawn, lecz i tak się nad tym długo bawiłem z adminami.

Opublikowano

To najgorszy serwer jaki widziałem -.-

Admina nie widziałem prawie wcale.

Chat wyłączony nie mogę się o nic zapytać.

Jak w tagu gildii dam więcej niż 5 znaków to ban, haha

Graczy to 1 na 100 s -.-

Zamknij to bo to się serwerem zwać nie może...

55jk0m.jpg

Opublikowano

2@UP skąd wiesz? Ty się nie znasz, dziecko. Nie nawidze takich ludzi

@UP Przynajmniej jest ogar jak chat off i spamu nie ma, gdybyś ogarniał komendę /help to byś zobaczył tam takie coś jak /helpop i tam zadajesz pytanie. Serwer jest lepszy od tych przeciętnych, bo jest zachowana jakaś estetyka. Ty się człowiem zwać nie możesz. :D

Graczy nie ma przez ... skkfa i MCHC :c to się musi kiedyś skończyć, ale i tak o 14:00 gra po 15 gaczy.

Opublikowano

@UP
Szkoda mi cię chłopcze bo jak pisze prawde o serwerze to mnie wyzywasz chcesz dawaj skype chętnie z tb pogadam ułomie .
Lepszy od przecietnych - hahaahah zakład że zrobie lepszy z autorskimi gildiami?
Ogar chat - jasne jakiś marek kolejny pedofil dał bana "idz sie lecz skurwielu jebany" - nie no ogar
Estetyka- kurwa ale zajebista estetyka kloc zamiast spawnu

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Oj, nie zganiaj winy na MCHC i skkf xD Bo to nie ma nić do rzeczy, tam grają ludzie, którzy mają zamiar coś osiągnąć i tylko tam grają, znam takich ludzi, którzy na otwarciu serwera skkf i mchc, byli u mnie ;) bylo 50/50 od południa do 22-23, więc to nie ma nic do rzeczy. Sprawa jest prosta, że nie możesz się wybić z serwerem, bo przez takie coś gówno osiągniesz :P

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

2@UP Dobrze, ze masz bana, bo pewnie obrażałaś. Skype; Xmarek2303 -Zapraszam.

@UP w minecrafcie grając nie można nic osiągnąć. Tylko kase stracić. Ide zobaczyć twój serv.

Pisac na PW

Opublikowano

Miałem na myśli gre.. a nie rzeczywistość, czasem trochę logicznego myślenia Ci się przyda..

+0 osób na twoim serwerze ;/

Opublikowano

2@UP Dobrze, ze masz bana, bo pewnie obrażałaś. Skype; Xmarek2303 -Zapraszam.

@UP w minecrafcie grając nie można nic osiągnąć. Tylko kase stracić. Ide zobaczyć twój serv.

Pisac na PW

Beka z tego servera wbijam pytam admina o jaki lvl 50 chodzi co do gildii pisze jego nick ze do niego a on ciagle odpowiada ja?

5vwxw5.png

Opublikowano

Hahaha! Jak już mówi o lvl'u na gildie to już widzę te autorskie skrypty Dzikoysa, które macie na serwerze ;D

Opublikowano

Z tym pluginem to mi chodziło o sciągnięcie graczy. Thx, wiedziałem, że ktoś to zepsuje. Ale ogólnie na servie jest jeden autorski.

Opublikowano

@up Bez komentarza, ale to jest żałosne.

Nie no, spoko serwer, nie da się wbić :D

Jak chce wbić to tylko Logging in... i tyle, a potem exeption javy. NICE!

banner.png

Opublikowano

Nie udał Ci się przekręt z autorskimi gildiami :)

Wbiłem wpisałem /skript i wyskoczyło: I'm sorry, but you do not have permission, itp., a na sam koniec: Script: UltimateClans by Dzikoysk.

Może innych nabrałeś, ale nie mnie :) A poza tym wydaje mi się, że w zasadach użytkowania UC na serwerach publicznych, trzeba napisać w prezentacji kto jest autorem skryptu na gildie :)

Pozdrawiam

@edit

Przepraszam nie zobaczyłem, że ta sprawa jest już wyjaśniona. Jednak i tak prawdopodobnie łamiesz regulamin Skryptu UltimateClans :)

Opublikowano

Nie trzeba w prezentacjach tego pisać, sam autor skryptu tylko gdy dołączy do gry na serwer pojawi mu się komunikat:

"Witaj Dzikoys!"

"Ten serwer jest oparty o UltimateClans"

"Miłej gry"

Jest to pewna linijka w skrypcie której nikt nie umie poprawnie usunąć ^^, bez niej nie działała by pewna rzecz w skrypcie, którą łatwo naprawić.

To tyle z mojej sprawy, ale podszywanie się pod autora skryptu to już jest tak zwane łamanie regulaminu.. podpisujesz się w temacie, że autorskie gildie, czyli łamiesz regulamin.

I jeszcze jedno.. bo każdy mógł to zepsuć kto się na tym znał, skoro nie masz autorskich gildii to o tym po prostu nie pisz.. inne osoby nie piszą o tym, a jednak mają rozwinięty serwer od Ciebie.. pod kilkoma względami, już nie będę wymieniał, ale jak nie umiesz zachować staranności i estetyki na serwerze, po prostu nie pisz "kolorofffo", dlaczego? Jest na to jedna prosta odpowiedź. ''jebie po oczach''.

To tyle w mojej wypowiedzi, nie mam zamiaru się już na Twój temat i Twojego serwera wypowiadać, po prostu jest denny xD

Opublikowano

Już jest wszystko dobrze, prezentacja prawdziwa...

Serwer dobrze działa i jest spoko :D

Zakupiłem Także serwer ts3, IP: 178.217.190.12:6420

@SizZxD ale przynajmniej to wszystko ładnie wygląda i jest ogar. Dla Cb liczy się, czyba tylko żeby kogos zdenerwować itp.

Opublikowano

To nie jest moja opinia na temat Ciebie, tylko serwera. To, że Cię zdenerwowałem to po prostu wynika z tego, że masz słabe nerwy.

U mnie gdy pisali w prezentacji miałem wyjebane, grali ludzie to grali, im się to podobało.

Wypowiedziałem kilka swoich wypowiedzi na temat i tyle, proste.

Na TS3 też masz spory nie ogar ;)

- kanały

- spacery (0 ich jest)

- nie ma nawet esetyki

- rangi są rozjebane po całości

- ranga 'minecraft'

- ranga 'twitch'

- ranga 'Youtube'

Kilka jest z małych kilka z dużych, polecam Ci zajrzeć.

Mój teamspeak:

I nie to nie jest reklama, więc proszę admina drogiego o nie usuwanie tego posta.

ts.v4g.pl:9998

Opublikowano

A do ts'a to w sobotę o godz. 14:00 pierwszy raz miałem swojego ts3. Nigdy nie miałem na żadnym moda. Myslę, że wybaczycie :D Aha chyba nie...

Postaram się ogarnąć

Na servie nie ma juz 100 slotów, tylko 50. Ale będzie 100, tylko ja se tak zmieniam :D Jak coś to napisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...