Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gralibyście?

Wojteek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ja już z 3 pomysłem na serwer, tym razem myślę że ten wypali, no to lecim.

Serwer był by na podobie Battlefielda 3/4, wiem widziałem wiele takich gdzie tylko się biegało i strzelało, nie o to mi chodzi, Były by 2 frakcje, oraz można by było być jakimiś tam odludziami bez frakcji.

Frakcje podzielone na 2, Czerwona i Niebieska.

Myślę że ogarnąłbym plugin, i co jeszcze nie jest pewne było by coś na podobie CTF, do powiedzmy 1000 punktów, serwer byłby otwierany w danych godzinach, żeby gracze nie wchodzili rano kiedy nikogo nie ma na serwerze, i dobijali te punkty dla swoich frakcji.

Oczywiście byłby flan's mod z jakimiś customowymi packami, myśle że 2 wojna światowa, coś nowoczesnego też, chodzi mi o to żeby poza pistoletami w grę wchodziły też pojazdy.

Myślę że mapa zmieniała by się co jakiś czas, w dużej mierze były by to miasta, i może troche wolnego terenu, oczywiście bazy dwóch frakcji były by chronione cuboidem, a reszta nie.

Oczywiście wszystkie pomysły mogą ulec zmianie, jak możecie powiedzcie co o tym sądzicie, jakieś zmiany, co wam się tutaj nie podoba itp.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Spoko projekt, dużo roboty, zagrałbym.

Jedynie co bym tu zmienił to otwarcie, niech serwer był by cały czas dostępny, tylko gra by się mogła rozpocząć od x graczy.

Bo kto wie kiedy będzie on a kiedy nie. Dodał bym również FanPage serwera na facebooku.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Mam fajny, aczkolwiek nie wiem czy dla Ciebie do zrealizowania pomysł.

Może znasz serwer minigames minepl**.eu. Tam jak czekasz na lobby to budowle się po prostu zmieniają lub poruszają, szczerze nie wiem jak to zrobić lub napisać w javie, ale jeżeli może umiesz pisać dobre pluginy, albo masz dobrego programiste, to możesz zastosować to np. jako samolot czy coś :)

dsa

Opublikowano

Myślę złoże spotów było by około 100 ale to na razie spekulacje, cd. Tego samolotu to dość ciekawe i jeżeli bym jakoś to zrobił tobą pewno pojawiło by się na serwerze.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Nie rozumiem po co chcesz wykorzystywać mody skoro to będzie serwer pvp to możesz wykorzystać pluginy na bronie np crack shot i gracze nie będą musieli się pierdzielić z pobieraniem paczki, chyba że chcesz dodać jeszcze samoloty etc. . Ja raczej nie zagram bo jest pełno serwerów pvp na bronie palne i są one bez modów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...