Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za około 2000zł

Torsay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witom ! Proszę o złożenie najlepszego komputera do gier za 2000 zł ma być do GIER !! !

Nic innego na nim nie będę robił. Kosz może przekroczyć tą kwotę o 200-300 zł.

Chce po prostu komputer który będzie bardzo bardzo dobry i wystarczy mi na te kilka lat :) ma niszczyć inne biedne komputery za 2000 zł. Mój ma być najlepszy w tej cenie :) dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Zamiast GTX660 lepiej wziąć R9 270 od Gigabyte (10zł droższa, a ogółem lepsza, wydajnościowowy konkurent z lepszym chłodzeniem).

B75M DGS od AsRocka jest tańsze o 15zł, więc tu już się zwraca różnica między kartami.

Opublikowano

Zamiast GTX660 lepiej wziąć R9 270 od Gigabyte (10zł droższa, a ogółem lepsza, wydajnościowowy konkurent z lepszym chłodzeniem).

B75M DGS od AsRocka jest tańsze o 15zł, więc tu już się zwraca różnica między kartami.

Dzięki za odpowiedź :) jak możesz to napisz mi jaki zestaw za te 2000 zł byś zrobił. Wyobraź sobie, że masz te 2 k i chcesz sobie za to zrobić komputer do gier jaki zestaw byś stworzył ? :D

Opublikowano

Oczywiście, że tam ze 300 zł mogę dorzucić, bo chcę mieć dobrego kompa po prostu :) całe życie męczyłem się z jakimiś chujowymi grami na super low albo nie odpalały w ogóle...

Opublikowano

Dobra, czytałem na necie trochę i chciałby karte graficzna radeona r9 270X + 8 GB ramu :) dysk duzo miejsca nie musi mieć ze 320 gb starczy złoży mi ktoś piękny zestaw do 2400 zł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...